var det någon mer än mig som tårarna rann på?

Har precis kollat klrt på Grey's och tårarna rann som attan, men jag kan väl inte varit den ändå. Det är ju bara så bra, nu ska jag läsa igenom lite plugg innan jag ska sova.



KRAM


Dags att laga mat!

Nu ska jag springa ner och laga mat. Är bara jag hemma idag så det blir något enkelt. Eller ja, det blir pannbiff med pasta och brunsås. Kommer nog bli riktigt mumsigt. Nä, nu kurrar magen så lika bra att börja laga mat.

KRAM


Grey's anatomy börjar ju ikväll, wihooo!



Jag kommer iaf sitta bänkad framför Tv:n !


frysmuffins!

Står här hemma och bakar frysmuffins. Är inne på andra satsen, men dessa ska inte ätas idag utan på lördag då släkt och vänner kommer hit. Fast en kanske man kan äta för att se om de är goda.Sen får det vara nog med bakning för idag. Sen så är jag ensamm hemma idag så snart måste jag sticka ner och handla två grejor till maten.


KRAM


dags att hoppa i säng!

Heej!

Nu har jag pluggat lite men ska sätta mig i sängen och läsa lite innan jag somnar. Pratade med min älskling nyss, han hade fått feber stackarn. Hoppas han blir frisk så han kommer på fredag, har ju min fest för släkt och vänner i helgen och den blir inte densamma utan min älskling.
Nä, nu ska jag sova.


PUSS OCH KRAM


tävling hos Foki!

Nu är jag med och tävlar på Fokis blogg om ett coolt-halsband med mitt namn från Betties Galleria. Tycker jag du med ska göra!

Namnsmycken
Fast om jag vinner ska det själklart stå Evelina!

KRAM


tårta!

Heej!

Äntligen hemkommen efter åter en lång skoldag. Dagen började med att jag ahde engelska, sen satt jag och pluggade innan de ringde från min körskola och hade en lektion så jag har även hunnit med det. Gick väldigt bra, så nu ska det hårdköras och råpluggas teori. Sen så var det lektioner och dagen avslutades med dans. Härligt värre, och dansen är så bra =)

Och om igår då, åkte hem till pappa efter att ha ätit tårta. Vid halv sju kom Ann ( pappas fästmö) och hämtade oss och vi åkte in mot Fridolfs. Där mötte mina "bröder" upp os och vi åt en sjukt go middag. Jag fick ju även lite presenter av dem, och av pappa fick jag 1500 till USA, och av Ann och "bröderna"  fick jag lote duschsaker och 400 också till USA. Så man kan säga att jag har fått cirka 4000 till USA nu vilket betyder att jag har minst 6500 till USA ihop sparade på bara två månader. Och snart kommer lön så då blir det nästan 1000 till om inte mer. Känns grymt bra att kunna spara ihop sina pengar, och sen att man råkar fylla år mitt i sparande gör det bara bättre.
Nä, nu ska jaf plugga!

KRAM

BECAUSE IT'S MY BIRTHDAY!

Heeej!
Idag är det en toppen dag, för idag blir lilla jag myndig. Bjuder därför på en massa bilder!

Har idag redan fått ett rosa prickigt stekjärn som jag visar sen, coolt är det iaf sen fick jag även 2000 kr till USA som jag åker till i februari! Lika bra att spara i tid!


I think there might be troubel in paradise.....


.

Heej!

Kom precis hem från en runda med övningskörning. Gick bra, men nu är jag trött och jag måste städa, jag berkligen måste städa nu. Ser förjvä*ligt ut och jag vill ha det fint fint på mitt rum. 

KRAM

tack för en toppen kväll! ♥


Måsta tacka min älskade vän Erika för en toppen kväll igår!


powernap!

Heej!

Nu är jag hemma från jobbet, och funderar på om jag ska ta en powernap. Tror faktiskt jag ska göra det. är lite trött så en powernap borde hjälpa lite. Och städning av rummet kommer nog också hjälpa lite, tycker inte om stöckigt men mitt rum har en tendens till att bli det. Hellre att jag håller rent på de "allmäna" platserna i huset där alla är så slipper de har det söckigt. Därför blir det stöckigt och i och med att jag fyller år så vill jag gärna ha det fint så att man kan ha tända ljus och få en mysfaktor. Skriver mer sen, nu powernap!



KRAM


my week!

Måndag - FYLLA 18!, skola, plugg, ut och äta med pappa med familj!
♥ Tisdag - Skola till 17.00, plugg
♥ Onsdag - Skola, plugg, träna
♥ Torsdag - Skola, plugg,
♥ Fredag - Skola, fixa inför morgondagen!
♥ Lördag - En massa fix, fira mig med släkt och vänner!
♥ Söndag - bara slappa och städa.


090927

Hejhej!

Sitter nu på jobbet och gör inget. Det kommer inget folk vilket är konstigt då det är fullbokat. Jaja, igår var mycket trevlig men en tidig kväll för mig. Hann inte ta en outfit bild då min älskade pojk ringde. Man får ju prioritera lite och han kommer såklart först för mig. Men bild kommer senare om jag hittar den bilden som jag faktiskt hann ta. Är väldigt trött idag men det är mitt egna fel så efter jobbet ska jag ta en powernap innan jag övningskör en runda. Hoppas ni alla hade en toppen kväll igår för det hade jag.

KRAM

klockan tickar ovanligt sakta idag!

Heej!

Står fortfarande på jobbet, och idag känns det som om klockan tickar väldigt sakta. Men jag lovar att när jag kommer hem och ska duscha och fixa mig så kommer tiden bara rinna iväg alldeles för fort. Hoppas jag hinner med allt bara. Ska ju hem till Andrea lite innan och fixa och så och då måste jag åka fyra bussen. Vilket betyder att när jag kommer hem har jag lite mindre än två timmar kvar tills jag måste åka igen. Och under den tiden ska jag gå med Chivas, duscha, föna håret, locka håret, sminka mig, klä på mig och gå till bussen. Blir ett väldigt tight schema och jag som trodde jag skulle hinna städa och allt innan jag åkte men det kan jag ju bara glömma nu känner jag. Men men, det ska väl gå. Kommer lägga in en outfit, så måste hinna fota det med. Och idag ska det inte vara genom camen så måste leta upp kameran och sladden med. Hahah, vilka knäppa problem man har ibland. Jajaj, kul ikväll kommer det iaf bli.

PUSSELIPUSS!


jobb => lön => shopping i USA!

Heeej, eller god morgon kanska jag ska skriva istället! =)

Står just nu på jobbet men har redan stått här i snart en och en halvtimme. Så snart är det bara 4 timmar kvar. Efter jobbet måste jag direkt hem och duscha, sen medans mitt hår torka får jag både städa och gå med Chivas. Sedan är det ju redan dags att fixa sig, locka håret, lägga i volym-grejen som mamma har(det är jättebra och ger sjukt bra volym) Sen sminka mig, åka till Andrea och fixa med presenten. Kan skriva vad det blir sen men inte nu då lilla underbaringen kanske läser. Fick nämligen en kommentar av henne sist då jag nämde att vi fixat present så man vet ju aldrig om hon kikar in innan vi gett henne den. Då förstörs ju hela grejen liksom och det vill vi inte.
Oj, hoppsan vad mycket text det blev. Men har inget annat för mig just nu så det får bli det ibland.
Kommer lägga in en outfit för kvällen sen då min outfit just nu inte är den hetaste.
Frågan inför kvällen är bara, ska jag köra på röda läppar eller mer mörkrosa? Snacka om problem. Nä skoja bara. Vad det blir får ni se sen.


PUSS OCH KRAM


nattinatti!

Nu är jag hemma igen och sjukt trött. Ska alldeles strax hoppa ner i sängen, ska bara se om jag får tag i min pojk innan jag somnar. Imorgon blir det jobb mellan 8 och 14 typ. Sen hem vila innan jag drar till Andra och innan vi drar till Erika. Kommer bli så kul, nä sängen lockar för mycket och jag är trött som tusan så att gå och lägga sig nu kommer bli bäst!

KRAM

090925


Har precis bytt om och ser just nu ut såhär, och kommer se ut såhär ikväll med!

KRAM


Tog en liten powernap i soffan!

Heej!

Är hemkommen från skolan för ett tag sen, snart ska jag åka in till stan och titta lite innan det bär av mot jobbet. Idag är det mitt tränar-jobb som gäller. Blir nog inte mycket bloggning idag för direkt efter åker jag hem till min kusin som fyller år idag. Ska fira han och så, kanske slänger in en outfit om jag hinner sen. Men nu måste jag byta om innan jag åker och städa lite.

KRAM

GRATTIS!

Äntligen har söta Stina fått sin dotter.
ett stort grattis!


glor lite på IDOL!

Heej!

Nu sitter jag här mätt och belåten, ska snart hoppa in i duschen sen så får jag se. Ska nog lägga mig tidigt idag så jag kommer upp imorgon. Vill ju gärna inte ha samma stress och skitmorgon som jag hade idag. Imorgon blir det iaf skola, hur länge vet jag inte beror på om jag får jobba hemma eller inte, efter det ska jag åka till mitt ena jobb som tränare och träna tjejerna. Efter det bär det direkt av till min kusin som fyller år.



KRAM


BOLLYWOOD!

Just nu övar vi vår bollywood dans, undrar vad granarna tänker då vi spelar samma låt om och om igen.
Nä, dags för mer träning innan jag måste åka hem.



Såhär kommer vi se ut sen när vi kommer dansa denna, kanske dags att fkusera lite mer på min mage när jag tränar nu. hahah

KRAM


not a good day!

Heeej!

Försov mig imorse man hann precis med bussen, har gått utan smink hela dagen idag men ändå kännt mig bra liksom. Sen så har vi inhandlat lite till Erika. Kan ju inte säga iaf att hon skulle råka läsa det, så Erika du får faktiskt vänta tills på lördag!
Nä, just nu sitter jag hemma hos Andrea och nu ska vi dansa!

KRAM

IDOL!

Nä nu blir det att kolla på IDOL och nog en skål med glass. Mys med mamma och syster i soffan och kanske en skål med glass. Känner mig värd det idag så det blir nog så. Nä, idol var det!



KRAM


mysigaste halsduken !

Heej!

Hemma efter en lång dag, nu blir det snart mat och plugg. Får se om jag hinner mer innan jag blir för trött och hoppar i säng. Har inte alls mycket att säga just nu så får skriva mer sen o jag har något att skriva om


jag med världens mysigaste halsduk!


KRAM


.

Heeej!

Sitter i skolan just nu och är allmänt arg, Varför tänker jag inte säga men en person skapar ganska mycket ilska just nu. Ska iaf gå i skolan idag, sen ska jag tydligen till läkaren, och sen ha körlektion. Sen blir det plugg och sova. Är sjukt trött så ska lägga mig tidigt ikväll.

KRAM

systrar i jeans..

Sitter just nu och kollar på systrar i jeans men ska hoppa ner i sängen och fortsätta. Pausen tog ju precis slut och jag är helt slut och orkar verkligen ingenting så får skriva mer imorgon.

KRAM

my week!


♥ Måndag - redan avklarad
♥ Tisdag - redan avklarad
♥ Onsdag - Skola mellan åtta och fyra, körlektion, plugg
♥ Torsdag - Skola, plugg, dans med Andrea =), övningsköra!?
♥ Fredag - Skola, träna tjejerna, hem till kusin som fyller år.
♥ Lördag - Jobb-morgon, middag hos bästaste vännen! utgång efter?
♥ Söndag - Jobb-morgon, plugg, övningsköra!?
Såhär ser alltså min vecka ut, lite plugg men inte så värst. Ändå en ganska skön vecka, hoppas på att det fortsätter på samma sätt nu ett tag. Stressar mycket mindre när det är så här och det är bra.



KRAM


lite för lång dag...

HATAR; HATAR; HATAR tisadgar, skola från 8-17 vilket betyder att jag åker hemifrån 7.20 och kommer hem typ 18.15. Vilket blir en jävligt lång dag. Men har inte så mycket val och dans står på schemat sista lektionen vilket räddar dagen kan man säga. Älskar dans, och showen som kommer nästa år kommer bli toppen. jaja, nu har jag valt ut en outfit till en middag jag ska på i helgen. Skriver lite mer om vad som ska hända sen.

KRAM

mamma,syster och jag!

Nu blir det lite mys med mamma och syster, blir att se på svenska hollywoodfruar.


black nails


rubriken säger väl ganska mycket. Ja, nymålade naglar.
KRAM


my life would suck without you...

Heeej!

Hemma från skolan och hemma från en underbar hos min älskling. Och hemma är även min mobil som varit på lagning i typ 3 veckor. Skolan idag var ganska kort så idag var en bra dag. Efetr skolan så åkte jag bara hem och nu sitter jag här och äter en knäckenmacka och ett glas oboy. Har inte så mycket mer att säga så ska nog säga hej då nu.


KRAM PÅ ER


i skolan!

Sitetr just nu på skolan och har mina långa håla. Men snart ska vi följa med josse och äta som precis slutat sin lekition. Efter det har vi filosofi och matte. Slutar vid 15.30 då pappa hämtar mig och kör mig till tågstationen som ska ta mig till min älskling. Nä, nu ska vi gå igen.

KRAM


090918

Heej!

Sitter nu här vid datorn för jag har lite tid över innan skolan idag. Har nu packat väskan helt klart och fixat inför skolan helt klart. Går ända till halv fyra idag sen blir jag hämtad av pappa som kör mig till tågstationen som ska ta mig till Kim =) Kommer vara där hela helgen och kommer hem på söndagkväll. Kommer nog inte bli någon bloggning i helgen för min dator följer inte med och Kims är typ sönder så det blir nog inget med det. Ni får höra om allt när jag kommer hem igen.



KRAM



Idag har jag och min snygging hela 4 månader!
Och imorgon ska jag få träffa honom så mycket uppdatering i helgen blir det inte!


hey you!!!!

Heej !

Nu sitter jag i soffan med datorn ikväll och bara hostar. Har hostat hela dagen, är inte sjuk eller så utan det är ren rethosta vilket är grymt jobbigt. Jaja, inte så intressant kanske. Kollar lite på TV:n nu men ska nog snart sätta mig med filosofin vilket är sjukt kul. Jättekul då man får diskutera och bara tänka, fast ibalnd så kännse det som det bara gå runt och man hittar aldrig ett svar. Fast finns det någonsin svar på något, kolla nu börjar jag igen. Men blir lite lätt knäpp av de lektionerna men kul är det. Nä, lite Tv får det bli innan plugget. Måste packa också, åker ju till Kim imorgon *lycka*!


man måste bjuda på sig sjäkv iblan och idag orkade jag verkligen inte vara seriös på bilden.

KRAM


just empty.....


Nä, nu räcker det!

Usch, jag mår inte alls bra just nu så jag har bestämmt mig att hoppa ner i sängen och läsa igenom intrenationell ekonomin så hon inte skäller ut mig imorgon. Får hoppas jag mår lite bättre imorgon än nu, har ju inget mer planerat än skolan imorgon så det ska jag väl klara av. Nä, sängen ser allt för go ut för att inte kasta sig i just nu.


PUSS OCH KRAM


USA!

Heej!

Jag vet att jag nämnt detta innan, men i februari nästa år ska jag med mina tjejkompisar till USA. Vi ska både till New york och Los Angeles, och därför vill jag ha lite hjälp av er. Är det något man inte bara få missa när man är i NY och LA!? Något man måste se, ställen man bara måste besöka, bra hotell, bra shoppingställen mm. Snälla kom med tips, alltid bra. För min del är det första gången för mig i NY och LA så tips uppskatas mycket! =)


PUSS OCH KRAM


gratismode.se

Heeej alla!

Nu är det så att jag har varit medlem ett tag på gratismode.se och det är jättebra. Jag har inte samlat så mycket poäng så jag kan byta in än men jag är snart där. Så tryck här för att bli medlem och få själv chansen att få hem presentkort på exempelvis Gina, H&M mm. Så vänta inte utan klicka er in nu( tryck bara på texten)!

KRAM


dagens klädsel!



KRAM


trött och sliten...

Äntligen hemma för ett tag sen och sjukt trött just nu. Hemma från körskolan är jag iaf och det känns jävligt bra just nu. Blir kanske körkort snart, *hoppas, hoppas* iaf. Fast jag tror jag kommer klara det snart. Nä, nu ska jag ta en frukt kolla igenom geografiläxan sen blir det sängen.


trött och sliten som tusan och det syns....
KRAM


mot körskolan!

Dags att dra sig mot körskolan, ska bara boka lite biljetter så att jag kommer iväg till min älskling i helgen.Mamma måste bara komma så att vi kan betala direkt. Skriver mer sen.

KRAM

090914

God morgon!

Nu sitter jag här nästan sminkad och klar, ska bara ta fram en väska också så jag får med mig alla grejor till skolan. Idag blir det skola mellan 8-14 sen blir det snabbt hem, ett litet mellanmål kanske sen så blir det att åka till körskolan för teorilektion. Sista tror jag, kanske dags att boka uppkörning snart?
Hoppas och tror det faktiskt. Nä, klockan tickar och jag tänker då inte missa bussen idag.

KRAM

TWILIGHT!



Blir film till maten, det blir den underbara filmen Twilight! Längesen jag såg den så det är verkligen dags nu. Och just idag passar den ju perfekt när jag är så trött och seg.

KRAM


If I could turn back time....

Heej!

Hemma från jobbet nu, gör inte så mycket. Ska ta lite lunch nu sen ska jag nog gå en runda med Chivas. Kanske inte så jättelång för för det gör fortfarande ont att ha på sig vissa skor pga av det förbannade skoskavet jag drog på mig för någon dag sen. Men fy vad min mage kurrar nu, så nu blir det mat som gäller.


Bild från förra sommaren, men jag gillar den!
BTW, jag har ju lite snedbena där. Ska jag kanske ha det ett tag igen?

KRAM


at work!

God morgon!

Kanske inte så många som är vakna än men det är jag, för ett bra tag sen till och med. Står redan på jobbet och har varit här i lite mer än en timme, är lite trött efter igår men det är inte så farligt. Hade kul igår, var kul att bara vara med mina tjejer efter den städdagen som jag hade igår.
Vi började hemma hos Erika då vi lyssnade på lite musik och kollade på en film på henne och Bea, trodde verkligen jag skulle dö av skratt när jag såg den i slowmotion. Men nog om det, efter så åkte vi mot stan och började kvällen på The corner, tog en lakrisshot sen så gick vi till Tre hjärtan och sen tillbaks till the Corner. Kvällen blev inte så sen, för jag var hemma vid två tror jag för jag ville ju sova lite innan jobbet iaf.
Oj, nu kommer här kunder. Ha en toppen dag!

KRAM


hos Erika!

Heej !

Sitter just nu hos Erika och hon ska fixa sig nu och sen ska vi dra ut. Kuligt, dock ska jag jobba imorgon så det får bli hyffsat lugnt ikväll. Eller, iaf så jag kommer upp och iväg till jobbet imorgon! hihi, =)Nä, nu ska vi typ dra.

KRAM

KLAR!

Så nu är rummet klart, självklart hittar jag inte bilden så kan inte visa hur bra det blev. Det får komma imorgon eller så. Nu ska jag snart äta sen blir det hem till Erika och kanske utgång ikväll. Vi får se hur det blir med det.
En outfit bild kan jag nog fixa sen.

KRAM

paus!

Tog en liten snabb paus från städandet och tog mig lite glass. Måste även springa ner till affären och handla för mamma behövde lite saker tills ikväll så lika bra att göra det nu. Innan den stänger och så jag slipper stressa.
Skriver och lägger in före- och efterbilder sen. Man kan se skillnad redan nu och ändå är speglen och fönstrerna inte klara och inte alla lådorna än heller.

KRAM

.


morsningkorsning!

Heej!

Klockan är ganska mycket och jag har faktiskt varit vaken ett tag men satte mig nyss vid datorn. Håller på att kollar lite på bloggar och sånt. Idag händer inte så mycket, iaf inte vad jag vet än. Blir nog att göra klart geografin snart sen så är det mesta klart av skolan. Städa klart mitt rum är ett måste så det får jag nog ta tag i idag. Tror jag ska göra världens städning idag, hänga ut mattan, tvätta speglar och fönster och vika allt rätt i garderoben och mina klädlådor. Så det finns ju mycket att sysselsätta mig med så dagen lär ju inte blir sitta still direkt. Ha en toppen dag vad ni nu än ska göra.

KRAM

countdaown!


En massa the hills!

Sitter och kollar på en massa the hills avsnitt, me like =) Snart blir det sängen för jag är sjukt trött, ska ändå upp ganska tidigt imorgon för jag ska följa med Johan så jag får övningsköra hela eller iaf halva dagen imorgon. Körkort nästa, ja tack =) Nä, nu får det räcka för idag. Ha en toppen kväll/natt vad ni nu hittar på!


Pusselipuss!


det går ganska bra nu!

Heej bloggen!

Förlåt för grymt dålig uppdatering men kom hem för typ en halvtimme sen typ. Men åkte till skolan imorse och kom i tid tack vare men supermamma som körde mig då det var lite miss i kommunikationen här imorse. Sen så hade jag en lektion på typ en timme sen åkte jag och Erika in till stan och åt lite lunch. Det blev kinamat, vi satt där i minst en timme och bara snackade och hade det grymt mysigt. Lätt det som gjorde min dag idag, sen så var det tillbaks till skolan för en lektion till, efter det in till stan ta bussen till träningen. Inte jag som skulle träna utan jag skulle vara tränare. Men det gick bra, var helt ensamm idag och de lyssnade väl bra. Känner att de kommer kunna friståendet bra till tävlingen. Efter det kom Johan och jag fick övningsköra hem, det gick väldigt bra.
Nä, nu blir det mat här hemma. Sen ska jag prata med min pojk *lycka*!


Bild på mig och underbara Erika!


dagens!


Dagens fick bli genom web-camen för jag hittar verkligen inte någon av kamerorna som finns här.
Men idag har jag iaf på mig detta!

KRAM

UPDATE!
Blev helt andra kläder sen för jag upptäckte ett hål i byxan som jag måste laga!


nattinatti!

Nä, nu ska jag dra mig mot sängen. Börjar lite senare imorgon men är ändå sjukt trött för jag har gått upp tidigt alla dagar hittills. Men så är det att gå i skolan ju. Just nu har jag inte såmer att säga. Imorgon ska jag försöka slänga in en dagens innan jag drar mig mot skolan. Sov gott allesammans!


GOD NATT!

vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får...


Ni måste bara lyssna på en låt, jag som inte kan lägga in youtube saker här (någon som vet får gärna berätta) kan ju ändå säga vad denna grymt bra låt heter. Den heter Rostig kärlek - Petter. Finns att hitta på spotify för er som har det och på youtube. Lyssna på den, grymt bra är den! Nu blir det städa och duscha!

KRAM


AJ,AJ,AJ!!!!

Heej !

Nu är jag hemma efter en grymt härlig promenad, dock så har jag världens skoskav men det får vara så. Kommer typ inte kunna ha några skor på mig imorgon men sånt är livet. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det kolla på idol lite snabbt, packa väskan för imorgon och göra klart geografin.

KRAM PÅ ER


ut och gå!

Nu är tränngskläderna på så nu ska jag ta och gå en redig promenad. Skriver mer sen, för nu ska jag gå innan det blir mat och läxor som gäller.


KRAM


oj vad klockan är mycket..

Måste springa till bussen nu, hinner inte slänga in en dagens som jag tänkt. Får ta det efter skolan istället. Ha en toppen dag!

KRAM

dags att hoppa i säng!

Nä, mitt rum ser fortfarande ut för ett bombnedslag menn jag orkar verkligen inte ta tag i det idag. Får gör det imorgon då jag förhoppningsvis kommer hem lite tidigare än vad jag gjorde idag. Men det får vi se, nu blir det att hoppa ner i sängen och läsa lite i min bok. Skriver mer imorgon, men så länge bjuder jag på denna bilden på mig och Bea då jag har brist på nya bilder.



KRAM


bänkad framför datorn igen!

Heej igen!

Nyss ätit lite mat och har precis bänkat mig framför datorn igen. Spelade som sagt golf innan och det gick bra, slog pappa som inte spelade alls bra faktiskt. Ska nog ta och städa mitt rum nu, sen blir det duschen och lite plugg om jag hinner. Ligger inte efter eller så, vill bara öva extra på en grej. Kanske lika bra att sätta igång. Skriver kanske mer sen.

KRAM

Hos Andrea!

Heej bloggen och alla!

Just nu sitter jag hos Andrea och hon och Erika står i köket och lagar mat. Det blir en hamburgare då vi är sjukt hungriga efter skolan, där maten inte riktigt är på topp. Men jaja, hur mycket jag än klagar så lär det inte bli bättre. Snart blir det som sagt mat sen så kommer pappa och vi ska ut och spela golf, bara 9 hål men ändå. Har inte spelat golf på ett par veckor nu så det ska bli spännande och se hur det går.
Nä, nu nalkas det mat vilket är väl behövligt.

KRAM PÅ ER!


090909

Heej!

Just nu sitter jag i skolans datorsal för vi har rast. Snart väntar mentorstid sen blir det engelska och även natur. Men naturen missar vi lite på för idag är det dags för mössprovning!Nu börjar det bli verkligt, för om mindre än ett år så tar jag student och jag kan ju bara säga att jag längtar som tusan! Skaffade även ett studentleg idag, skönt att ha det gjort så man slipper att tänka på det sen. Nä,nu ska jag inte babbla på mer.
 



KRAM!


klockan har tickat iväg lite för snabbt!

Kollade nyss på klockan och insåg att den är halv elva och imorgon ska jag upp tidigt. Jag hatar att jag inte har en enda sovmorgon så nu blir det läggdags tidigt varje dag. Jag är supertrött så kommer väl slockna så fort jag lägger huvudet på kudden. Nä, ska bara se klart The hills avsnittet sen blir det sängen. Sov gott allesammans.

KRAM


Krya på dig!


Älsklingen har fått lunginflamation, det suger för det betyder att jag inte kan åka och träffa honom i helgen. Så krya på dig min älskling! Saknar dig en massa, bli frisk snabbt! <3


Hemma efter en lång dag!

Heej!

Idag har det varit dålig med uppdatering men jag kom hem för en lite stund sen bara. Idag i skolan var det PA-dag(projekt arbete) och det var väl okej. Jag och Erika valde iaf vad vi ska göra och jag tror det kommer bli grymt. Sen efter det var det dans för min och Andreas del, gick riktigt bra och det känns som om de börjar sitta ganska bra nu. Efter dansen knallade jag hem till farmor och åt kvällsmat där. Riktigt mumsigt och gott. Sen var det bara att åka hem och nu så sitter jag här. Ska snart gå ner och hämta lite frukt i en skål eller lite nötter. Nä, nu bablar jag för mycket. Skriver mer sen.

KRAM


Dags att dra sig mot skolan!

God morgon!

Grymt skönt var det med sovmorgon kan jag säga. Men nu är det snart dags att gå till bussen. Skriver mer i skolan eller då jag är hemma vilket blir lite senare ikväll. För efter skolan ska jag nämligen till min farmor och äta kvällsmat, pannbiff *mums*. Det var längesen jag var hos min farmor och åt så det kommer bli jättegott. Nä, klockan tickar, ha en toppen dag!


KRAM


good night my angel time to close your eyes....

Heej igen!
Nu är jag hemma för ett bra tag sen, men har hunnit äta, handla med mamma och kolla lite på tv fram tills nu. Även fast klockan inte är tio än så är jag sjukt trött, fick inte sova mycket i natt. Min lilla älskling sov här tills idag för han skulle med skolan till varberg. Och stackarn var sjuk, så han frös och var för varm och fick hostattacker och hade jätteont, stackarn. Men att bara ligga och hålla om han för att han fryser är mysigt så sömnbristen var värt det. Men det är den jag får ta igen nu, så nu ska jag krypa ner med min nya bok ( och för er som missat så är det Lauren Conrads bok ) L.A. Candy. Ska bli kul att börja på den, den är helt på engelska vilket är bra för då får man öva extra på det. Nä, nu ska jag inte babbla på mer.



GOD NATT ALLESAMMANS!


För nu är det verkligt!

Inte nog med att vi har bokat resan, idag har vi även betalat den. För mig är det så verkligt nu, för alla flyg är bokade, även det inrikes. Nu är det bara hotell som saknas men det ska vi börja titta på nu. Men det känns som ett ganska litet men. Hela resan går på 20 dagar tror jag, vi åker den 11 februari till New york, fast vi landar den 12 i new york. Vi kommer att stanna i New york tills den 15 då vi flyger till Los Angeles där vi stannar tills den 28 februari då vi sätter oss på planet hem. Vi kommer att landa i Sverige den 1 mars. Jag säger bara vilken underbar resa det kommer bli. Jag längtar så, det kommer säkert att nämnas mer här i bloggen ett par gånger innan det är dags. Men det får ni stå ut med. Nä, snart dags att åka till körskolan.

KRAM PÅ ER ALLA!


gissa vad som trillade ner i min brevlåda idag!?

Jo, boken L.A. Candy, skriven av Lauren Conrad. Äntligen säger jag, beställde den för ett tag sen men beställningen blev lite försenad men äntligen trillade den ner i min brevlåda. Jag har längtat så efetr att få läsa den, dock får jag vänta tills ikväll innan jag börjar läsa, då det just nu är körkortsboken som gäller. Ska snart in på teorikurs, min tredje gång så bara en gång kvar sen så är det inte långt kvar tills jag har körkort(ska kämpa för körkort ska jag ha!!!!!!)


Och nej, jag köpte inte två böcker. En av dem är min kompis, vi beställde bara tillsammans!

 


BILJETTERNA ÄR BOKADE!

OMG, idag så tog vi verkligen tag i oss själva och bokade våra biljetter till USA! Nu är det verkligen verkligt, även om vi inte åker förens i februari så längtar jag som tusan! För jag kommer åka med några av mina närmasta vänenr och då kan det inte bli mer än succé!
Det kanske är svårt för alla att förstå den känslan jag känner, det är svårt att bara beskriva mina känslor för min resa. För denna resan når två av mina drömmål. New York och Los Angeles, först så skulle vi bara åka till LA men sen så la vi till 4 dagar i New York! Ja, vad mer kan jag säga än att jag är överglad! Så fortsätter ni följa min blogg så kommer ni få följa med på en underbar resa!


MASSA KRAMAR


usch fy och blä för regn!

Heeej!

Hemma nu och ser verkligen ut som en blöt hund. Det verkligen vräkte ner innan och jag fick springa från bussen till lilla torg och efter det så var det som det var. Men nä, nu måste jag byta om. Slänger kanske in ett inlägg innan jag drar också.

PUSS





I run away but I can't let go...


almost everything is okay....

God morgon!

Ville bara säga att jag är uppe, men nu blir det duschen sen en sväng med Chivas. Sen får jag se hur mycket klockan hinner bli innan jag gör något annat. Ska nog hinna slänga in en dagen idag med innan jag åker hemifrån idag. Nä, duschen var det.

KRAM


RSS 2.0