I will remember you

Heej!

Sitter i soffan poch myser och snart blir det film. Idag har jag hunnit shoppa lite. Dock var de behövliga saker så som bikiniunderdel, nya solglasögon, leggins och nya öronhänge. Hittade ett par skor med men hejdade mig lite för jag kommer ju behöva ha pengar till kommande helger. Bal och student kommer ju ta lite pengar känns de som. De mesta är ju betalt men lite pengar vet jag kommer försvinna. Nä, nu ska de bli film och så!

KRAM

all in all...

God morgon!

Nu ska jag sticka och jobba sen måste jag verklgen packa min väska som jag inte gjort än. Jajaj, cykla om någon minut så ska leta upp syrrans cykelnyckel för min cykel har bara ett hjul just nu.

KRAM

Inte lång tid innan Chippen kommer hem för första gången!

Chippen, så sant som jag skrev de alldeles nyss. Chippen är namnet vår nya lilla valp kommer att få. Med tanke på Hällevik, med tanken på mjälby så blev de Chippen. Jag längtar iaf som tusan och vill se hur lilla Chivas reagerar när lilla Chippen kommer hit. Inte lång tid kvar nu.

Johan med lilla Chippen i famnen!

Vi längtar efter dig söta sak!


nostalgi

Hemkommen från träningen, är nu mätt och belåten efter lite mat och nu sitter jag och kollar Emil i Lönneberga. De är verkligen nostalgi på hög nivå, och grymt så bra de är egentligen. Ska sitta här en stund innan jag ska ta tag i städningen här hemma för att göra mor min glad. Mitt rum avklarade jag för någon dag sen, med lite ny ljusstakar som mamma gav så blev de fulländtat tror jag. De som saknas är en klädstång som jag gärna skulle vilja ha. Men de är en dag imorgon och någon gång så befinner nog sig en sådan i mitt rum eller framtida lägenhet. Nä, nu ska jag återgår till TV:n och Emil!

 

KRAM


If I could turn back time!?

God morgon!

Vaknade för ett tag sedan men ska nu alldeles strax cykla mot Gymnastikens hus för att träna tjejerna. Deras sista fristående träning innan nästa helgs tävling. Längatr till nästa helg för de är USM med tjejerna för min del fredag, lördag och på söndag är balen. Jag längtar, balen som jag drömt om så länge. Kommer bli grymt tror jag iaf! Nä, dags att leta upp en cykel som är användbar för min saknar just nu ett hjul.


this is what I want...

magen är nu full av kebab.

Nu blir det iklädd myskläder att kolla mina favvo filmer med lite cola och lite godis !



time for me...

jag för en stund sen, nu ska jag unna mig kebabtallrik och sen bara ligga i soffan och göra absolut inget alls!

jag behöver en sån kväll ikväll så denna kväll kommer bli toppen..


it's still the same

Allt är över men ändå är jag trött, min kropp gör ont, hjärtat värker, i hjärnan fladdrar tankarna som aldrig förr. Jag som trodde de skulle vara över nu, jag som trodde att de äntligen skulle gå lite lättare. Jag behöver en förändring, jag behöver känna en tyngd som lyfter från mina hjärta så att jag vet att de äntligen är över...


DÅ VAR MAN ÄNTLIGEN KLAR MED GYMNASIET!

Jaa, så sant som rubriken säger så skrev jag klart min sista sak i gymnasiet idag och är numera fri från allt som har med de att göra. Nu är de bal, melodifestival och studentdagen som återstår. Och så klart Josses tatto som görs på måndag! Kommer bli grym de vet jag och både jag och Josse är i extas just nu! Nä, fira med en varm dusch sen en god natts sömn för imorgon blir de skola för att öva inför melodivfestivalen.

 


med den vita vilandes på mina axlar..


dags att åka till skolan! Sen som vanligt men får skjuts idag så är där snabbare än vanligt!


sex and the city....

Sitter i min säng och ska måla naglarna och kolla på Sex and teh city innan jag sluter mina ögon. Ännu en dag som är över, ännu en dag mindre till den stora dagen, ännu än dag mindre tills verkligheten är här och knackar på dörren, men ännu en dag mindre till allt de som man drömmt om sen man var liten.


Sleep tight!

I'm not afraid....

Heej!

Engelskan är nu färdig, en sak att checka av. Nu återstår två små saker sen är jag klar med allt vad gymnasium heter, eller nästan har väl bara melodivestival, camp sannarp, bal och studentdagen kvar! Mende är inte jobbigt utan bara en massa kul så de ska jag nog klara av om man säger så. Nu är slutet på ett till kapitel av mitt liv nära, de har varit en jäkla resa med mycket skratt och gråt men jag skulle inte vilja byta ut den mot något. Nä, dags att börja med nästa uppgift innan systra min kommer och ska ha hjälp med matten inför sitt prov.

Tummen för att engelskan är klar!


dina ögon dom ändrar färg i ljuset, men dom kan titta nu, jag är beredd

tog en snabb paus i pluggandet, nu dags att kolla DHW och plugga och hjälpa Frida med matten!


Cause I adore you...

Heej!

Sitter här och såg precis klart filmen Rain man för en uppgift i skolan. Men den var ändå riktigt bra så de gjorde inte mig något att få se den. Nu ska jag bara skriva klart uppgiften tillhörande denna film sen är jag klar med engeslka C för gott. Vilken skön känsla att kunna bocka av yttligare ett ämne, svenskan kan jag med bocka av från och med idag. Höll talet, gick hyffsat hon gillade mitt manus men jag har ju mina nerver som spökar när de gäller att hålla tal så jag är rätt så nöjd iaf. Skolan är snart slut och jag kan inte fatta de, 12 år och snart är de sluta. SNart så får jag springa i mina fina mössa, i min vita klänning och äntligen kommer jag få sjunga fy fan vad vi är bra! Jag bara ryser när jag tänker på de, vilken glädje och samtidgt vilket stort kapitel man kommer avsluta nu. Underbart kommer de nog bli iaf. Nä, dags att ta tag i engelskan, 500 ord är de som gäller.

 

KRAM


I'm falling to pieces..

Måste spring till bussen, sen som vanligt!


I wish you could hear all the words I'm too afraid to say..

 

 


Maybe I'm amazed at the way I really need you ..

Grym helg är bara några få ord för att beskriva helgen jag haft. Gymnastiken var grym, mycket snygga volter, stolta nära och kära och vackra friståenden. Igår var ju kvalen och idag winners final för att ta fram EM kandidaterna. D är kanske svårt för ick gymnaster eller som jag före detta gymnast att förstå men jag fick gåshud när vissa körde för de var så snyggt. Jag är fast och vill alltid ha gymnastiken i mitt liv. De är en sport som är så grym och så fantastisk så de går knappt att få ner de i ord utan de är något som måste ses. Så om ni har chansen ta den och åk ner till Malmö i oktober då EM går av staplen. Jag kommer vara där, längtar redanoch önskar att de var imorgon!

Här är HFG i fristående, de hamnade på en grym fjärde plats!

Är så stolt över er tjejer, ni vra grymma!


Tävling hos febbs.se!

Jag är med och tävlar på Febbs blogg om presentkort på Guldfynd, klicka er in på Febbs blogg för att tävla ni med!


SM!

Jag är i extas, så mycket grym gymnastik,überbäst sällskap,  mycket snygga killar och magrutor så de bara skriker om de! Så här ska de vara lite oftare, för de är nu de är som bäst! Tjejerna ni var bara bäst och jag är så stolt över er! Vet inte hur man beskriver men ni som kan, kolla in webbtv och kolla i efetrhand och ni som kan åk till Arena hallen imorgon för winners final, kommer bli grymt för något annat går inte! Har fått så mycket inspration till mina tjejer som jag är tränare för, nytt upplägg för dem. Längtar tills deras lilla USM, för de kommer bli så kul. Gymnastik är den mest fantastisk sport!

 

I'm lovin it!

 

 


I just wanna let it go for the night.......

 

Nästa stop blir Arena hallen för att kolla in förträning sen vidare till Andrea för lite taggande inför kvällen!

Dags att slå klackarna i tacket!


tänk om...

Jag är glad idag, jag har gjort klart mycket i skolan och allt känns lite mer under kontroll. Jag har ätit glass och njutit en stund av vädret. Jag ser fram emot kvällen med mina underbara vänner, jag kollar just nu på gymnastik SM genom webben och längtar tills imorgon då mina gamla tjejer ska köra. Och snart ska jag få se dem köra för jag ska kolla på deras förträning med ganla F2:are, mysigt! Så de ska vara. Imorgon blir de funktionärsjobb en massa och ska bli så kul, kommer vara grym gymnastik kan jag säga. Nä, ska fixa mig för åker nog diekt till Andrea sen!

KRAM

I'm gonna touch the sky....

 

Dags att åka mot skolan, går mellan 9.20 till 15.30 kanske slutar tidigare om allt går som jag vill. Sen ikväll blir de utgång med min lilla underbara vän Andrea!

 

KRAM


DEAR JOHN

"En arg rebell, John hoppar av skolan och tar värvning inom armén, bara för att han inte vet vad han ska göra med sitt liv. Det är tills han träffar sin drömtjej, Savannah. Deras ömsesidiga kärleksaffär växer snabbt stark och Savannah lovar att vänta på John tills han har avslutat sin tjänstgöring inom armén. Men 9/11 förändrar allt. John anser att det är hans plikt att ta värvning igen. Under den långa tid som John är borta förälskar sig Savannah i enannan man. När John kommer hem igen inser han Savannah är hans livs stora kärlek trots att hon är gift med en annan – och tar i och med det hans livs svåraste beslut."

 

Den är en helt underbar film och tårarna rann vid ett par tillfällen. Den får 5 av 5 möjliga!


jag lyckas då alltid...

Jaha så bra de gick för mig idag då. Somande direkt när jag kom hem så nu sitter jag och väntar på att maten ska vara färdig att tas ut ur ugnen. Efter de ska jag gå med Chivas i detta härliga väder för att rensa tankarna och bara få lite luft. Är lite halvkrasslig så springa är de inte att tala om för tillfället. Men nu ropar Johan att min mat nog är klar så ska springa ner och kolla!


KRAM

so is it goodbye!?

Heeej alla!

Kom precis hem från skolan och ska vilken minut som helst cykla till jobbet. De var någon företagssak idag så då behövdes jag och så bra då att skolan idag var som den var. Är lite stressad så får skriva mer sen om jag hinner för efter skolan ska jag dyka ner i allt mitt plugg och hoppas på att få avklarat en del saker idag faktiskt. Har börjat få lite ork tillbaks så nu könns de som allt flyter på lite lättare igen.

 

Jag idag, mascara och lite solpuder är numera min grej, och med mitt favvohalsband blir de knappt bättre! =)


maybe we're afraid of words we both haven't said.....

Heej!!

Lång dag idag, eller skolan slutade vid två men sedan möte jag upp Andrea och vi åt på Hello och sen följde jag med när andrea fixade sitt hår. Sedan när jag kom hem dränktre jag mig i plugg och fixade med saker tillhörande skolan. Inte långt kvar nu men ack så mycket att göra. Ser fram eot studenten så sjukt mycket men tiden innan kan ju bara gömma sig och försvinna för alltid så man slipper allt. Nä, nu kollar jag på Roast på Berns men ska snart sätta på en film och sen ta på mig min ögonbindel i hopp om lite sömn denna natten.

Bild: Jag just nu, nyduschat och fönat hår och NO make up!


come on over...

God morgon!

Eller så god är den inte för min del, har inte feber men däremot har jag sjukt ont i halsen och kan knappt andas för jag är så förkyld. Men men, ska orka mig till skolan och ta mig igenom allt, sen måste jag och mamma fixa med min klänning om jag nu orkar stå där och fixa med de idag. Jag hatar att vara sjuk, det suger! De är inte rätt tid att bli sjuk, så mycket som ska göras nu!

Orkade inte fixa håret så slängde upp de i en lös fläta, enkel lösning på problemet..


But still I'm hopelessly falling for you...

Heej!

Dålig uppdatering en dag som denna men har prioriterat annat. Som mys, packning, kolla in när tjejerna körde fristående och fix med klänningen till studenten. Kollar Wallander och ska snart hoppa ner i sängen för att se klart resten. Har typ feber och är allämnt dålig så får se hur dagen imorgon blir. Men nog om min sjuklighet, min helg har varit underbar, kanske lite störningar och så men de är svårt att undgå ibland. Jag hoppas att allt fortsätter så här bra och att livet kanske änrligen går åt rätt håll igen. Ser fram emot och se hur allt alutar men lite "prat" är ett måste nu de vet jag. Annars är de bara att se på annat håll och se till att minnas de som man hade då. Nä, nog om allt nu ska jag hoppa ner i sängen( bara du som saknas idag)  och återgå till Wallander filmen.

Bild: USA 2010, inte varje dag de...


I shouldn't see you, but I can't move, I can't look away....

Usch, magen är uppsvälld pga lite för mycket mat. Men de var ju så gott så kunde inte låta bli att ta en andra omgång. Sitter nu och kollar på TV men ska nog se till att de blir en film snart. Är sugen på en slräckis, tro de eller ej. Jag som egentligen hatar skräckisar men ibland så får jag bara sug efter att se dem. Nä dags att återgå till annat med min latte som jag fick serverad för en stund sedan!


Latte är min melodi de!

am I crazy for wanting you!?

Heej!

Sitter och kollar life of Ryan, och väntar på maten. Dock så ska jag inte äta förens runt 18, men ska bli härligt att få maten serverad trots att föräldrarna befinner sig på annat håll. Idag är jag sjukt trött, har knappt sovit något i natt för jag hade kramper och lite feber typ. Ändå lyckades jag ta mig upp i tid och cykla till jobbet. Blev några timmar sen åkte jag hem och jag och K åkte och handlade lite för kvällsmat och lämnade filmer och så. Kommmer nog somna här snart för jag är sjukt trött. Nä, jag tänker ta mig en powernap.

Saknar detta, härligare gäng får man leta efter!



maybe..

Varför, varför, varför ska allt alltid bli så fel. Varför kan man inte ibland ha lite tur och få känns lycka för en stund. Varför är de alltid något som ska slå ner en igen när man äntligen är på väg att stå upp igen. Jag fattar inte varför, jag fattar inte hur! Men jag tänker på dig syster min, och vill bara säga att jag älskar sig. Önskar jag kunde säga att allt blir bra men vi är båda medvetna om att så kanske inte är fallet. Men du är stark oc du klarar detta!



I'm so lost without you...

Heej!

Stressigt är ett bra ord fr att beskriva allt som händer nu. Snart sätts betygen, så mycket att göra innan dess. När var och hur ska jag hinna. Dygnet har liksom för få timmar, någon som kan se till att jag får några extra för de behöver jag. Idag var iaf en kul dag, tre dansshower istället för två För mycket folk på första så vi körde en extra. Kul som tusan men nu är jag även sjukt trött. Ska bara duscha och sen blir det sängen eller så duschar jag imorgon, dagens problem. En film får de bli iaf, får se om jag har någon bra hemma eller om jag måste ladda ner någon. Imorgon är det show igen, 14 och 19 Sannarp i Galaxen, Be there!



KRAM


something has to change...

Heej!

Sitter här übertrött. Ska snart hoppa ner i sängen och fortsätta kolla på några avsnitt av The Hills. Är rätt så trött, och vill ju vara pigg imorgon då de är dags för dans! De är verkligen inte långt kvar tills showen. Kommer bli så kul, hela året har jag sett fram emot detta.  Nä, ska gå ner och se om de finns något gott i skåpen som jag kan ha när jag kollar på The hills.


bild från idag då jag stod på jobbet!


it sucks when the past catches up with you....

Heej!

Sitter här nyvaken och äter frukost. Ska snart gå upp och byta om för jag sla starx sticka iväg till jobb nummer 1 för dagen. Alltså träning med tjejerna som är mellan 12 och 14. Sen är de snabt hem, byta om och sedan är de dags för jobb nummer 2. Då ska jag jobba fram tills 18. Sen ska jag bara hem och se vad kvällen bjuderpå. Den blir nog lugn iaf för imorgon är de dans som gäller.
Känns som ett tag sedan jag skrev, sist var innan studentfesten som var sjukt kul, dans på baren, stolarna, och dans överallt. Skrattade som få, och mycket is var inblandat av någon konstig anledning. Kul var de iaf, dagen efter var ju kindre kul med tanke på att vi typ sov 2-3 timmar och sedan en hel skoldag och sedan drog jag och Erika till Helsingborg för ett informationsmöte och lite sånt. Gick bra och framtidsplaner är på gång iaf hopaps jag.
Nä, dag att börja byta om och lite så, måste nog fixa lite med papper och sånt först.




Bild: Från förra helgen innan underbar!

KRAM


bad taste!


Oh yes, så snyggt!
Sista studenfesten och vi går all in!
Kameran är med och vi lär ju bjuda på de snyggaste outfitsen ever!


I want to break free..

Heej!

Jag orde egentligen sova nu, ska upp tidigt imorgon. Bor ju åt helvetet lång från skolan så behöver ju ta bussen vid 7.20! Men istället kollar jag The hills och tänker för mycket. Livet är inte rättvist just nu och lär inte bli förens om ca 38 dagar. Då är det dags, då är sista dagen för gymnasiet. Har aldrig längtat mer till något annat. Ska faktiskt börja kolla lägenhet till sommaren att hyra i andra hand kanske. Någon som ska hyra ut i/ nära stan i Halmstad så mejla mig! Nä, tillbaks till The hills och allt tänkande.


-förstår inte hur man kan vilja en person så illa som ni gör,-


jag ville mötas någonstans nere på djupet...

Heej!


Kom precis hem från stan där jag lunchade med underbaringarna Erika och Bea! Vi åt kinamat, mums och gjorde lite planer som förhoppningsvis händer om två veckor om allt går som planerat vilket jag hoppas. Nu ska jag kolla lite på The Hills, inne på fjärde säsongen sen blir det gudstjänst i riketssal. De är för ett arbete i skolan så de måste ske idag, annars inte riktigt min grej. Ska ta mig en glass eller något sen sätt igen The hills på datorn!   


kör på lockat hår idag!


KRAM


need a second to breathe..


dans - just nu mitt enda sätt att komma bort för en stund...


and I don't think, you see the places inside me that I find you,

Heej!

Åter igen lyser min frånvaro här men jag har så mycket plugg på så lite och så vill jag hinna med mina underbara vänner så bloggen har varit åtsidosatt nu. Men nu ska jag nog hinna slänga in något inlägg här och där.
Helgen har varit både bra och dålig. Började med fredagen då jag och mina vänner drog till Underbar, allt var helt sjukt bra tills jag kom på vilken dag de var och vad den betydde för mig. då fick jag en liten down. Inte för att dagen har någon negativ betydelse utan den är positiv och stark dag. Egentligen är det inta valborg som är speciell för mig utan vad som hände på denna dagen för exakt 1 år sedan. Då fick jag mig bara en tanke på hur fort allt gick, och vad som har hänt på ett år och hur jag står idag. Speciellt med den person som gjorde den dagen till så bra som den blev. Kanske låter lite konstigt till vissa men en person kan faktiskt göra sånt stort avtryck på en och påverka en så mycket, och denna personen gör det än idag. Jaja, nog om de.Lördagen var tråkig,lite seg sen dagen innan, men bjöd på träning med tjejerna och sedan hem. Sen gjorde jag inte mer än att hämta min platttång och hälsa på en stund hos pappa. Sen kollade jag igenom The Hills säsong 1 och 2 och idag är jag inne på tredje säsongen. Och nu r det söndag och jag tog mig en liten sovmorgon sen gick jag ut och satte mig på altanen med en bok i handen och musik spelandes högt ur högtalarna och njöt tills jag kände att vindarna blev lite kalla. Nu kanske de blir golf med mamma och Johan och beror kanske på hur syrran mår lite. Nä, ska kolla läget och se om jag ska förbereda mig för golf eller inte!
Hoppas ni har haft en toppen helg!


RSS 2.0