would you believe me if I said I'm tired of this....


Nya linnen, ska nog ha på mig ett redan ikväll då det blir utgång med tjejerna!
Dagen hittills har bjudit på kulturdag i skolan, väldigt "kul".
Sen blev det stan med Josse och Erika. Vi kollade runt lite, shoppade lite och åt go kinamat.
Nu blir det powernap tror jag. Behöver det, sen så ska jag fixa mig. Ska köra på sotade ögon ikväll tror jag!

KRAM


det kommer funka, måste funka, nånstans där finns vår plats....

Jag vill tillbaks, jag behöver åka tillbaks, jag behöver känna den känslan igen!

Det här är vad jag behöver för att klara allt!

 ♥♥♥


But I'm far from terrified..

Hej!

Nyduschad och trött sitter jag här och ska alldeles strax kolla de nya avsnitten av The hills och The City som började igår i USA! Sen ska jag sova, får sovmorgon imorgon men ska ändå upp hyffsat tidigt för jag måste åka buss. Imorgon blir det bara skola och plugga lite. Ska även leta lite smycken och så till balen och studenten men de är bara om jag hinner.


I think the hardest part of holding on is lettin' it go....


happy face!

Heej!

Här sitter just nu en väldigt glad tjej, jag har näligen fått reda på att jag har en arbetsintervju nästa vecka. Säger inte mer än så just nu men hoppas verkligen på detta jobb, känns som det kan ge mig mer än det jobbet jag redan har idag.  


Såhär glad är jag just nu!


already gone...

Heej!

Sitter i skolan och har religion. Vi planerar ett arbete som vi ska göra som snart ska vara klart. Efter detta har jag bara lunch och en lektion till se slutar jag för dagen. Men sen så måste jag plugga lite och fixa lite saker och kanske ta en power nap då jag är sjukt trött. Känns som jag bara pluggar och pluggar just nu. Men idag käns allt lite bättre för jag har betalat min bal, så ett steg närmre är jag allt.


såhär trött är jag nu!


all star

Iklädd mysbyxor och gosig tröja sitter jag nu här framför min dator igen och kollar på TV samtidigt. Ska snart sova men måste leta idéer till balfrisyr. Har några förslag men ska kolla med min frisör med. Har idag hämtat min balklänning, fin var den! Nu börjar det verkligen närma sig och jag längtar verkligen. Köpte även en annan klänning, bild kommer om jag orkar leta upp min kamera. Imorgon blir det skola sen hem och plugga och springa en runda kanske.


jag vill ha sommar nu och bara kunna få allt överstökat!


And tell me how I'm supposed to feel, when all these nightmares become real...

Oj, här ekar det verkligen. Men har varit iväg hela helgen och gjort en massa annat så datorn har inte varit någon prio. Och på tal om helgen så har den varit bra, och jag tror att saker börja reda upp sig nu vilket lyfter lite lätt på stenen som tynger mitt hjärta. Vilket gör det lite lättare att fokusera på annat så som skolan som just nu försöker ta livet av mig. Skrev precis klart min PA-rapport och ska läsa igenom svenska talet nu. Sedan måste jag sova för imorgon börjar jag 8 åter igen och måste vara redo för dagen. Fast nu ska jag nog läsa igenom talet och kolla ett avsnitt gossip girl!


bild från sommaren, minns denna dag som igår. Jag reser gärna tillbaks lite i tiden även om de bara varar för en sekund för jag vill känna den känslan igen!


KRAM


To face the fear but not feel scared...

Åter igen sitter jag fast vid datorn. Men har dock fått ganska mycket gjort så de gör inte så mycket. Ska snart försöka sova tidigt men ska mig tid och hämta en bil imorgon, nmligen pappas! Han är allt snll som lånar ut den så jag kan åka uppåt i landet så, TACK PAPPA! Måste fixa små saker innan dess bara, och lägga ner saker så jag inte glömmer en massa som jag behöver. Jag borde nog göra en lista men tror redan allt är med så får hoppas på det bästa. Nä, ska läsa lite i min bok sen försöka sova.



funderar på att locka i håret imorgon niu när jag sprang på denna bild!


How do I turn this thing around

Heej!

Har precis varit ute och gått en lång runda. Riktigt härligt, sen har jag målat mina naglar svarta och nu ska jag hoppa ner i ett bad och bara ta de lugnt i någon timme kanske. Sen måste jag dammsuga och fixa lite innan jag somnar idag. Imorgon reser jag uppåt i landet men har nog med mig datorn så kanske skriver lite.Det lär ni märka om nu fortsätter kika in här!


nymålade naglar!


Baby I know how to fly

God morgon!

Nu ska jag alldeles strax åka och jobba. Ska bli härligt, med mig får dock naturboken komma för den måste jag läsa i om jag har tid mellan bollarna. Är ju lite rädd att gå till skolan just nu helt ärligt, för om allt som nu sägs är sant så är det bara rent ut sagt sjukt. Kan berätta mer om de sen om de är någon som vill veta.


Bild: USA 2010, Bea, Jag och Andrea!


Is this my life I'm wondering...

Heej!

Nu hoppar jag i säng och kollar på ett avsnitt andra avenyn innan jag sluter mina ögon. Imorgon så blir min dag lite annorlunda än planerat men den kommer ge mig mer till framtiden om jag säger så. Sitter här och lyssnar på en grymt bra låt, Wild horses heter den, sjukt bra! Nä, får börja kolla nu så jag somnar innan 01.00 idag kanske.


kollade på bilder och undrar vad min vita kavaj har gått och gömt sig. Den måste jag leta upp genast! Den kommer vara perfekt i sommar!


too broken to move on...

Heej!

Sitter dränkt i plugg och annan skit. Skriver sen innan jag ska sova för nu har jag ingen tid.


ta mig tillbaks till tiden då allt var bra!


och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is...

Heej!

Nu sitter jag här och precis slängt upp håret i en fläta. Orkade inte med de idag så bara slängde upp de lätt.
Skola tills två idag sen ska jag hem och plugga och städa mitt rum och fixa med grejor.
Ha en toppen dag!


KRAM


Things don't stop and the others announced they're moving on...

Heej!

Sitter här i min morgonrock nyduschad och fräsch och kollar på *trummvirvel* matchen mellan Barca och Inter! Och jag hejar på Inter för de fick jag order om, eller inte order men jag frågade vilka jag skulle heja på och Jonatan sa Inter så jag kör på de. Ska snart läsa igenom min papper inför provet imorgon så de verkligen sitter. Vill ju gärna göra ett bra resultat.  



KRAM


Standing on top of the edge it feels like it's going down..

Heej!

Är hemma igen, eller för ett tag sedan men men. Sitter här och kollar på Andra avenyn, åter igen med religionsböckerna  bredvid mig. Har precis slått igen dem för jag orkar inte plugga mer! Men får läsa i dem lite senare igen, har lite till som ännu inte sitter. Lite tid finns de allt kvar så. Jajaj, skolan tar stor plats nu, men tiden är knapp och de är så mycket kvar. Men hittade iaf en übersnygg klänning/topp som snart kommer vara min. Nä, plugg och lite sånt är de som gäller nu.


jag just nu, gömmer mig i mörkret och väntar in en ny dag!


I don't want the worl to se mee,


Nu drar jag mig mot skolan!


I just don't want to miss you tonight ...

Heej!

Här lyser min frånvaro och ändå verkar de vara ganska många läsare och fina kommentarer. Sånt uppskattas ska jag säga. Nu sitter jag här nyduschad och ska snart hoppa ner i min underbara sänga och kolla på något avsnitt Andra avenyn, har redan kollat på några avsnitt idag men kan ju kolla ett eller två till. Imorgon blir det skola och plugg och kanske ett besök hos min moster och min lilla kusin. Behlver iaf komma ur huset ett tag, så något ska jag väl hitta på. Säger iaf god natt nu!



And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight



meet me halfway...

Heej!

Är precis hemkommen från en springrunda och har precis kört lite styrka härhemma nu. Känns som de börjar ge reultat, än är jag inte i mål men 2-3 kg har redan försvunnit iaf. Det är jag enormt glad över, målet jag satt kanske är lite långt bort men de är bara 4 eller 5 kg kvar så är jag nog i mål.  Nu ska jag äta en banan och sen ta en riktigt härlig dusch. Sen måste jag plugga, har ingen ork men verkligen måste. Men de är bara att bita i de sura äpplet och göra de, är ju så lite tid kvar. 


jag tycker de syns lite att jag faktisk gått ner 2-3 kg än så länge 


almost lovers

Heej i lingonskogen!

Sitter här och ruttnar typ. Har verkligen skittråkigt just nu och snart somnar jag nog väl sittandes. Dagen idag har bestått av att cykla till träningen, träna tjejerna, cykla till Andrea, hmta bilen, köra hem, duscha, fixa med Chivas och sovit en liten stund mitt på dagen som ett litet barn( mycket välbehövt var de ) och sen har jag dammsugit nedervningen. Och nu sitter jag här kollar på Teen mom och får väl snart hoppa i pyjamasen och ge upp för dagen.


update: detta skulle publicerats igår men men..


nu kan du få mig så lätt...

Jaha, då sitter man här übertrött. Jag var hemma vid 3 igår somande halv 5 tror jag. Och nu ska jag snart cykla ( ja, jag sa cykla. ) Min bil står nämligen hos Andrea så ska hämta den senare idage efter träningen med tjejerna. Nu nu ska ja slänga på mig lite träningskläder och dra mig mot träningen. idag ska jag med köra med lite när jag ändå är i farten.Nä, måste ut med Chivas innan jag cyklar också och han ligger vid dörren och ser till att jag inte glömmer de.


Cause when the roof cave in and the truth came out, I just didn't know what to do...

Heej!

Solen skinner utanför här, helt underbart. Våren är verkligen här, och för att stanna hoppas jag med. Har precis slängt i mig lite mat och ska ge mig ut på en runda med Chivas. Sög att man slutade halvfyra idag och var hemma sent, men men bara några få veckor kvar. Nu måste jag växla om och tagga lite inför ikväll då jag och min underbara tjejer slår klackarna i taket igen. Ska bli ritigt härligt. Men först promenad sen fix med hair and make up som man säger( kollade på top model innan och då sa de ju så! ) !


såhär tycker jag om att sluta halv fyra på fredag!
Tummen ner!


but the hardest thing for me yo say is I did it....


Hade tråkigt innan Johan kom hem, nu ska vi hämta pizza!


I'm moving on and I'm gonna get stronger now...

Heej!

Sitter här med Johan och hans kompisar och ska snart agera taxi åt dessa! Ska bli skönt att komma i säng snart. Måste först bara ta en stund till att säga att jag vet att de varit mycket depp här men jag skriver de jag känner och på senaste har det varit lite neråt men snart kommer nog allt vara löst och livet går framåt igen.
Imorgon blir de skola och sen byta däck på bilen som mamma sa åt mig att göra, hon sa fel dag men de löste sig iaf. Sens ka jag plugga tack vare allt skit i skolan.


please forgive and forget it

DSC02845.jpg image by lenlogz
det gör ont, jag blir yr, svimfärdig. smärtan är för mycket, för stark..
jag vet inte hur mycket mer jag orkar nu...


and it feels like tonight...

Så nu sitter jag här och skriver på min svenska novell som ska vara klar imorgon. Har precis kommit hem för jag hämtade min far och körde honom och tog mig tiden att promenera ifrån honom till mamma. Man får ju passa på när vädret är så underbart som de är. Ska unna mig lite gott till pluggandet.


jag tidigare i morse, kör på bara mascara idag!


so leave me, at the roadside...

Jag känner mig konstig, lurad, sviken, som en jävla spelpjäs. En spelpjäs som du använder för att slå undan allt med för att slippa ta smällarna själv, för du vet att när du når andra sidan och satt kungen i schack matt så kan du bara kasta iväg mig. För då har du ingen användning av mig längre, du har tömt mig på allt och jag är inget i dina ögon igen. Jag vet att jag fortfarande är fast, men denna gången ska jag fasiken vara stark nog att ta mig härifrån och inte bli behandlad som en jävla slagpåse en gång till..



And I don't think, you see the places inside me that I find you,
And I don't know, how we separate the lies here from the truth,
And I don't know, how we woke up one day somehow thought we knew,
Exactly what we're supposed to do.




ring, ring, ring!

Heej!

Hemma efter en fika/lunch för min del med tjejerna. Sen tog jag och Bea en liten runda på stan och jag hittade denna underbara ring. Passar utmärkt till min samling, nu saknas lite guldringar så de ska jag ge mig ut och leta efetr en annan dag. Sen hittade jag ett par underbara ljusa byxor men köpte inte dem men det bli nog ett köp senare i veckan förhoppningsvis.



längtar som tusan!!!!!!!!



TA MIG TILL BALEN,STUDENTEN & SOMMAREN 2010 NU!!!


but nothing was worth it..

Heej!

Hemma igen efter en liten tripp på cirkus 10 mil uppåt i landet. Har haft det toppen, men nu är jag hemma och nu är det en kul dag imorgon med läger med mina gympatjejer sen på fredag kanske någon dag på stan och sen den jobbiga lördagsmorgon/eftermiddag där jag ska skriva högskoleprovet. Wish me luck är allt jag kan säga, är totalt opepp men men. Nu ska jag siva för imorgon innan jag drar till gymnastikenshus måste jag städa Johans bil och ta en snabbis i mitt rum med. Men lika bra att gå upp i tid så jag orkar lördagen och skolveckan som närmar sig snabbare än jag trodde den skulle. Sova står på schemat, ska bara gå ner och ta en kiwi först. Har sånt sug på de!



KRAM


.

Nu kryper jag ner i badet och kollar på några avsnitt av The hills, sen blir det sängen för mig så jag lyckas komma upp imorgonbitt. Måste även fixa några saker imorgon så lika bra att komma upp i tid.


Look down from your tower on high and take in the night

Heej!

Sitter här på mitt rum och funderar på när jag ska ta tag i mig själv och byta lakan i sängen. Jag skulle gjort det innan när jag hade ätit en d fastnade jag med något och sen så har jag bara gjort annat. Men nu ska jag banne mig ta tag i mig själv och fixa det, alltid mysigt att krypa ner i en nybäddad säng.
Usch, vad tråkig jag är nu. Så over and out!


what if I told you

Usch, jag vaknade precis för en stund sen. Har precis ätit frukost och ska snart fixa lite här hemma sen fixa mig själv. Ikväll blir det middag hos min faster med familjen. Kom hem vid två igår men somande inte förens vi  sex imorse, en anledning till att jag sov så länge kanske. Nä, fixa och kanske promenera om vödret är härligt.


bild tagen vid 4 imorse kanske!


It messed me up, need a second to breathe


på ett enda ögonblick..

Nu måste jag få berätta om en händelse som skedde igår. Jag var på väg från stan för att hämta min lillasyster och kommer ut på kustvägen i riktning mot harplinge och så. När jag kommer ur rondellen ser jag en stillastående långtradare med kö bakom. Så redan från rondellen håller jag hastighet långt under den satta hastigheten. Väl framme så blir jag helt stillastående då vi får väldigt mycket möte så det finns inte en chans för bilarna framför mig att köra om långtradaren. Och jag ser i backspeglen hur en il stnnar till bakom mig sen yttligare en, och bara ett ögonblick senare så ser jag en röd bil köra rakt in i bilen som står två bilar bakom mig. Jag fryser till is och är livrädd för att bilen bakom mig som i smällen får bilen bakom sig in i sitt bagage ska flyga in i mig. Den gör aldrig det som tur är. Sedan ser jag bara hur alla bilar framför mig kör, men jag kan inte köra därifrån så jag går ur min bil och ringer 112. De två som satt i bilarna närmst mig tog sig ur sina bilar själv, men mannen i den sista bilen som krashat rakt in mådde dåligt. Så polis, ambulans och brandkår kom och jag fick berätta hur allt gick till.. Den äldre mannen i sista bilen fick tas ut efter att de klippt av taket på bilen. Riktigt läskigt och jag var ganska chockad. Men det som skrämmer mig mest att jag var den enda bilisten som stannade och gick ur min bil efter att olyckan skett. Och jag hade flera bilar framför mig och det var många bilar bakom den röda bilen som körde in i de andra. Hur tänker man då, här är 3 bilar i en ganska allvarlig olycka som kunde gått mycket värre och man bara vänder bilen och kör tillbaks eller kör förbi utan att kolla hur det gick. Jag undrar verkligen hur folket tänkte. Jag hade alridg kunnat sett detta och bara kört därifårn, jag fick bara dåligt samvete för att jag inte kunde flytta min bil när jag såg denna bil komma.

En svårt skadad. Tre bilar var inblandade i en kökrock vid rondellen mot Onsjö. En 91-årig man klämdes fast och vårdas med inre skador på intensiven på länssjukhuset i Halmstad.
Såhär såg det ut, nu är de påväg att klippa upp taket på bilen. Klicka på länken för att läsa om olyckan!

http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.780048-91-aring-vardas-for-allvarliga-skador


It’s taken me across the universe...


RSS 2.0