autopilot

De är mycket på en gång, jag hinner inte med allt jag vill. Jag går på autopilot just nu, jag går upp, jag går till jobbet, försöker träffa vänner i den mån jag kan, kommer hem, kanske äter om jag orkar sedan sover jag. De är allt, för så mycket hinner jag inte med att träffa andra, så autopilot är inte bra, men de är min skyddsmekanism för att orka med just nu. Återkommer när jag känner mig som en människa igen!


off

dags att sova!


rensa garderoben!

Hemma igen och har ätit lite lunch nu. Ska ta tag och rensa i garderoben lite. Sen kanske jag kan visa vad jag fick med mig hem. Köpte nämligen en ny skidjacka till Åre, ocdh sen lite msått och gott varav en sak som är lite to die for! Ska visa sen!

 

KRAM!


miss stone heart

Drar mig in mot stan en sväng!

pic: nymålade naglar med färgen Miss stone heart!

 

 

KRAM!


frukost!

Heej!

Vaknade alldeles av mig själv idag innan klockan skulle rinmga så gick upp och drog till gymmet och tränade en timme. Ska dit för ett pass ikväll med tror jag, lika bra när man kommit igång på riktigt. Och nu sitter jag hemma och har precis ätit frukost om man nu kan kalla Nutrilett hunger control för de. Inte för att jag bantar men ibland skadar de ju inet att byta ut något mot en sådan! Nu ska jag slänga mig in i duschen sen ska jag in en sväng till stan!

KRAM


fix och trix!



Sitter hemma i lägenheten nu och har ätit och duschat och precis fixat de viktigaste nämligen räkningarna. Så skönt att få undan dem och fixat med räkningskontot och allt. Ska snart nog ta mig en promenad sen sova sött om inget annat dyker upp. Imorgon är jag ledig och då blir de en massa fix oxh trix, sen träffa mamma, och träna två pass och åka och handla lite.


KRAM!


good night

Heej!

Sitter just nu i soffan och har precis städat och fixat här hemma efter jobbet. Ska hoppa ner i sängen alldeles strax för imorgon börjar jag lite tidigare än idag och har lite längre dag. Är trött och hostar inte så mycket för tillfälelt så förhoppningsvis blir de en god natts sömn för en gång skull. Imorgon är de jobb och träning som gäller för min del och träffa Jacob med. Så de lär bli en bra dag!

pic: tagna precis efter maten då jag åt en god semla som lilla Reb bjöd mig på.

 

KRAM!


of to work!

 

 

KRAM!


need more time!

Usch här ekade de lite lätt, men de blir så då dagarana går för fort och känns alldeles för korta. Har jobbat såklart udner hela helgen sen har jag spenderat mycket tid tillsammans med Sofia och kompani. Men de lätt roligaste måste ha varit lördagen då jag och Sofia satt i bilen och "sjöng"/skrek tills vi blev alldeles hesa. Med den tjejen går inget fel, alltid lika roligt. Spenderade även kvällen hos henne igår och glode film och hade de bara helt underbart. Sen i natt har man inte sovit mycket, har en sån irriterande hosta så den gör inte något lättare. Men nu är jag vaken och har ätit lite och ska hoppa in i duschen snart. Även idag blir de jobb och sedan är de bara hem fixa mat och städa lite.

 

KRAM!





nya vackra ting!

Detta underbara halsbandet fick förlja med hem idag! Kommer bli en favorit bland smyckena!!

 

KRAM!


sliten

Heeej!

Nu är jag äntligen hemma igen och har ätit en bakad potatis med gooo röra till. Är sjukt trött och sliten trots den korta jobbdagen, intensiv var den och lite små saker som hände som tog lite extra på krafterna. Men så är de ibland, morgondagen lär se likadan ut iaf på jobbet men innan dess ska jag träna och luncha med min far. Och förhoppningsvis ska jag träffa Sofia på kvällen eller något annat kul!
Nä, men nu ska jag ta tag i lite räkningar och fixa med hur mycket jag ska sätta in varje månad på mitt nya räkningskonto som jag fixat nu.

pic: på en mycket sliten Idaevelina!

 

KRAM!


vi har blivit som dom...

Heej!

Efter en god lunch och fix här hemma och fix med mig själv så ska jag nu ge mig ut på stan. Lämna in mobilen även om de tar emot. Och kolla runt lite efter en ny väska bland annat.

 

 

KRAM!


Oh, happy day!

Efter att ha sprungit mellan sängen och tvättstugan hela morgonen har jag precis fått i mig lite lunch. Så sitter här mätt och nöjd och ska snart fixa mig, ska bara synka mobilen med datorn så jag har en back upp på den nu när den nya kommer. Även idag blir de jobb framåt kvällen men innan de ska jag lämna in mobilen försöka laga cyklen och städa lite här hemma!

pic: tagen nyss, osminkad och i myskläder!

 

KRAM!


take me down

Go kväll allesammans!

Sitter hemma i soffan nu, kom hem för bara en halvtimme sen. Jobabde en kort men ganska intensiv dag, och imorgon ser de ut på samma sätt. en kort dag men förhoppningsvis lite lugnare. Fast morgondagen bjuder på tvätttid och inlämning av telefonen. Ska få ha en ful låne mobil i typ 3 veckor. vet inte hur de ska gå, jag är helt kär i min iphone ju, den har ju allt. Är de någon mer som har en iphone som skulle ha svårt att klara sig utan den?
Men de får gå, ska ju få ut en ny med hel skärm så de är ju bra.
Nä dags att krypa ner i sängen och glo en film och försöka sova. Klockan åtta ska de tvättas.

pic: från i somras då vi hämtade Chippen!

 

KRAM


I found it hard to take...

Heej!

Sitter i soffan nyduschad och lite trött efter dagens träning. Ska sgtarx börja laga lite mat innan jag beger mig mot jobbet och dagens korta pass. Sedan ska jag förbereda inför morgondagens tvättning som jag ska ha innan jobbet. Börjar bli ett berg av tvätt uppe på loftet nu, men så blir de när man inte är hemma under tvätt tiderna utan är och jobbar istället.
Nä, magen kurrar så dags för lunch!

pic: från i lördags då jag tillbringade kvällen med Sofia!

 

KRAM!


göra om, göra rätt..

Dags att starta om, ta nya tag och leva livet fullt ut!

 

KRAM!


börjar känna mig som en människa igen

Efter att spenderat början på år 2011 nerbäddad och knappt kunna röra sig börjar äntligen antibiotikan verka och jag börjar känna mig som en människa igen. Så nu har jag varit sjuk nog för detta året "peppar peppar ta i trä".

Så idag och imorgon ska jag vila så jag kan återgå till jobbet på fredag utan att smitta någon annan. har saknat att inte jobba, hade tusen gånger mer velat jobba än att ligga hemma och knappt kunna röra sig. Men idag ska jag försöka åka hem, har bott hos mamma de senaste dagarna då jag bor ensamm och inte hade klarat mig själv då jag knappt kunna resa mig upp utan hjälp. Men idag ska jag nog kunna åka hem och vila upp mig sista dagen där.

men ska iaf börja min dag nu med en härlig dusch och en ansiktsmask och så.

 

KRAM!


RSS 2.0