men du om nån borde förstå...

Nu har jag hamnat framför datorn åter igen, trött som tusan är jag. Imorgon blir de jobb så ska sova nu, ska åka buss till jobbet imorgon så får åka lite tidigare än vanligt men de funkar bra det med hoppas jag iaf. Bussarna går sämsta på helgerna så får se hur allt går ihop. Men de ska nog gå bra, sen imorgon kväll ska jag åka till min underbara vän Josse, hon är jäkligt grym den tjejen kan jag lova. Nä sängen är nu för lockande än min lilla datorstol!

KRAM!



för jag vet vem jag är när jag är hos dig...

Fick med mig denna söta toppen hem från stan idag, mycket nöjd!


quality time!

Nu åker jag med hela familjen in till stan för lite fix med mobiler och mys. Sen får vi se hur kvällens planer blir!


Melissa Horn!

Igår var en bra dag till mestadels, fick ju se Melissa Horn spela olch hon är ju helt gudomligt bra! De gjorde verkligen min dag, att få stå där och falla in i låtarna som jag lyssnat på så många gånger som jag har så många minnen till. De var bara helt grymt så ni som var i Halmstad igår och inte såg henne missade något helt fantastiskt!

 

KRAM


dags att röra på sig en stund!

Nä, vädret växlar så och jag har en massa saker att fixa så nu drar jag och syrran in till stan en sväng!


all good things come to an end....

Mina ögon fylldes faktiskt med tårar när jag såg de sista avsnittet av The hills, tro de elelr ej. Men jag har sett varenda avsnitt, förljt bloggar, läst böcker de har skrivit, träffat en av dem. Jag kanske kallas fan men jag känner mer som att jag drömmer mig bort när jag kollar på de, som om jag får försvinna in i en annan värld ett tag. Och de känns bra, jag måste få drömma ibland. Känns tråkigt att de är over men de kunde inte slutat bättre än avd de gjorde.


den medvetslösa svampen

Heej!

Denna veckan har jag verkligen levt i jobb, fix med dator och eventuell framtid. Mycket att ta beslut om, mycket att ta in, och sen kommer de hela tiden saker upp på de. Men jag njuter, har träffat några vänner i helgen och de var mys, nu måste jag bara få träffa mina tjejer i veckan med nu när jag är ledig hela tre dagar. De är rena rama lyxen kan jag säga, fast jag gillar mitt jobb. Riktigt sköna kollegor, och kul jobb, jag har hittat hem denna sommaren. Nä, nu ska jag fixa med små saker tills imorgon och sen så ska jag laga maten här hemma.

KRAM



lalalalalala


Av ren tråkighet...

wiiiiiiiiiie

Hemma efter ännu en jobb-dag och en snabb träff med Josse. Vi var och fixad en sak som kommer ske ganska snart ändå. Längtar som tusan för snart så är även jag gaddad för livet! Nu vet ni säkert vad som gäller! =)
Längtar som fan till de nu och till nästa vecka då jag är ledig tisdag, torsdag och fredag så de blir en väldigt härlig vecka. Men nog om de, dags att laga lite mat och gå med hundarna!


sliten men glaaaaaad!


100722

Usch fy och blä så trött jag är. Ska åka om en kvart mot jobbet och sen jobba i bara 8 timmar idag. Skönt med lite kortare dag ändå, även om de bara är en timme för omväxlings skull. Nä, frukost och hålla koll på Chippen är mitt uppdrag fram tills jag måste åka.


it's hard sometimes...

Jag borde egentligen ligga och sova nu men jag kan verkligen inte.  Vet inte varför men måste skärpa mig för jag har ju jobb imorgon. Jaja, de får gå, har sovit mindre innan en arbetsdag. Nä dags att stänga av och försöka somna så jag får så  många timmars sömn som möjligt.



xoxo


working women!

Heeej heej!

Lång dag idag. Jobbat i nio timmar och sen så har jag desutom åkte buss idag till jobbet, första gången och de funkade väldigt bra nu när jag började så som jag gjorde idag. Men imorgon och på fredag blir det bil till jobbet då jag börjar 8 båda dagarna. Jaja, får bita ihop och längta till tisdag som är min nästa lediga dag. jaja, får tänka på lönen som kommer sen, den lär ju se väldigt bra ut på kontot om man säger så. Nä, nu ska jag duscha innan jag ska lägga mig så jag slipper det imorgonbitti.

Puss !


100721

Host host...
Usch så låter jag just nu, och de är alltid värst på morgonen. Får väl fortsätta gå på panodil några dagar till, att missa jobb skulle vara en undergång på mildare nivå typ. Nä, nog om de, nu sitter jag här redo för jobbet, ska bara packa väskan med kläder och lite mat så jag klarar dagen. Jag är väl hemma så lär väl klockan vara åtta igen så då hör ni nog från mig igen!


KRAM


live like you mean it..

mer behövs inte...


the start of something new

Efter ett ganska långt upphåll är jag nu redo för en ny start. Och med en ny dator så underlättas allt lite mer. Dock så prioteras jobb och mina nära och kära men ska nog hinna med att dela med mig av vad som händer i mitt liv för de som är intresserade av det! Ska iaf sova och göra mig redo för morgondagen, blir kanskle cykla till jobbet eller så blir det buss så måste leta upp hörlurar, fixa med väskan och sånt nu så jag säger natti natti och ser fram emot en ny dag med nya utmaningar och nya upplevelser.

bjuder på denna bild som är tagen med min nya web-kamera i min nya tröja!


Puss och kram!


är du en av dom som berörs ändå?

Åhh, Halmstad, sommar, jobb, after beach, underbara vänner, underbar familj, underbar ny familjemedlem, underbart lycklig - Livet leker med andra ord!
De har gått ett tag sedan jag skrev och mycket har skett. Jag har legat på stranden, badat, solat, varit ute, umgåtts med världens bästa människor, fått träffa lilla Chippen för första gången, letat dator, blivit förbannad på datorer, hittat dator, träffat min bror som var hemma från Norge en helg och sist men inte minst så har jag äntligen sett Eclipse och gud så bra! Jag visste att den skulle vara grym men den var på något sätt ännu grymare!
Och jag ska äntligen få ett par Ray-bans äkta som jag ska välja snart, sen så ska jag snart på mina lediga dagar nästa helg ta en roadtrip och träffa en saknad sak.  Nä, dags att packa en väska, byter hus för en natt eller två!



RSS 2.0