dags för en förändring, nya saker på väg!

De ekar så de gör ont här, men min dator bestämde sig för några dagar sen att den inte ville vara med mer och började låta konstigt och sprida lite rök så nu är den död. Ska åka in med den och försöka rädda bilderna som finns där och försöka få med mina filmer men de blir senare i veckan då även mina nya dator ska komma eller iaf beställas. Väljer mellan 3 just nu så, sen så måste jag se till så jag får hjälp med alla program och virusskydd innan jag sätter fingrarna på nästa dator. Men jag har ju en expert till hands så de ska nog gå bra. Nä, nu blir de film och mys innan morgondagen som bjuder på lunch med bästa tjejerna!


those would be the best memories.....


you rock!

Den här tjejen är den bästa ever, hon vet alltid vad man ska säga, hon är där dygnet runt och hon stöttar genom allt!

Hon är superwoman!!!

♥♥♥


what to do!?

Jag vaknade upp i hopp om sol, ville ut lägga mig i en solstol och bara njuta. Men så blev icke fallet, de är molningt och tråkigt ute, så jag sitter fortfarande i pyjamas i soffan och bara segar. Ska väl klä å mig lite snart och kanske ge mig ut på en powerwalk och fixa lite lunch sen med. Kanske ska städa övervåningen för de hann jag inte med igår.

jag just nu!


SYTYCD

Sitter bänkad framför tv:n för de är säsongs premiär för So you think you can dance, och jag bara älskar denna serie, kommer sitta bänkad inför varje program de vet jag. Fick nyss rysningar av den underbara dans som nyss visades. Dans är något väldigt starkt för mig, älskar dans!


bildbomb!

en liten del av bilderna som jag och syrran tog idag, fixade ju inför tack-kort till studenten men vi hann ta några andra också!!


sneak peek


oh happy day!

God morgon!

Eller har varit vaken några timmar nu, ska snart slänga in en tvättmaskin innan syster yster kommer hit och vi ska fixa tack-kort för studenten. Så vi ska ta lite nya bilder idag, sen lägger jag nog mig i solstolen en stund och njuter av den solen som vi får och njuta av min ledighet som jag har just nu, snart dags för jobb och då blir de inte mycket ledigt så.

jag och min minsta kusin på studenten!


And I wonder if I ever cross your mind.....

De är ju helt sjukt hur jag lyckas. Mår just nu sjukt dåligt, illamående, feber, ont i huvudet. Såhär ska de ju inte vara, är trött på detta och nästa vecka är de jobb så kan inte vara sjuk då, får inte vara sjuk då. Så istället för att springa en runda så bäddar jag ner mig i soffan i myskläder med glass och varma bär och kollar film.



!!!

Heej!!

Sitter här i soffan och kollar på Luftslottet som sprängdes, den sista av de 3 filmerna i den serien. Vädret för en stunde sen var hemskt, eller typisk svensk sommar kanske jag ska säga så jag håller mig inne en stund till innan jag måste gå ner och handla mjölk som tog slut imorse. Nä, ska återgå till filmen så jag inte missar för mycket.

dagens inköp!


10-06-14

såhär såg jag ut när jag åt lunch med Andrea på stan idag!


It's a new day...

Go kväll kanske man ska börja med. Nu väntar jag på att min potatis ska ha kokat klar sen så är de dags för en riktigt god middag för min del. Trots att jag är ensamm hemma just nu så är jag duktig med mat, eller har varit idag iaf. Idag har jag inte gjort mycket mer än att vakna, lunchat med Andrea, shoppa två små saker,ligga en liten stund i solen, somna på altanen till en mycket bra film, handlat mat och nu lagar jag maten och fixar inför kvällen. Är sjukt trött så somnar nog tidigt idag.

jag igår!


För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!

En av de bästa dagarna i mitt,
en dag då jag var lycklig som få,
en dag då jag mådde bättre än aldrig för,
en dag spenderad med de som står mig närmast,
en dag då jag avslutade ett långt kapitel i boken om mig själv,
en dag då jag tog ett kliv ut i en ny värld,
en dag då jag tog yttligare ett steg emot framtiden,
en av de bästa dagarna i mitt liv!


Student!

fy fan vad jag är bra!


jag har blivit med hatt..

.. IGEN kanske man ska säga för detta är nog min fjärde hatt i samlingen. Men detta och den från forever 21 är nog mina favvisar. Kommer att användas flitigt under sommaren och så. Hatt kan knappast bli fel och döljer ens dålig hårdag på köpet vilket är underbart! Fick även med mig ett par cykelbyxor som var väldigt behövligt i min garerob och ett nagellack som ska använda imorgon och flitigt under sommaren om de är så snyggt som jag tror de är!
Nä, nu ska jag åka och handla med mamma sen så ska vi fixa vagnen ikväll! De är nära nu, studenten imorgon!

 

KRAM


.

det slår värst på natten,
då mörkret ligger omkring mig,
inte en lung stund,
tankarna flyger omkring värre än någonsin,
tankarna på dig är flest,
tankarna på dig betyder mest,
jag sätter på låten som får mig att minnas  dig,
tankarna slår hårdare,
de gör ont men jag vet iaf jag känner,
känner något inom mig,
även om känslan bränner och gör ont,
så känner jag iaf,
jag känner mest på natten,
för de är då de slår som mest...

♥♥♥

 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Say you want the same thing too...

Heej!

Här sitter jag mätt och glad och lite trött. Har jobbat ca 8,5 timme idag vilket är bra, lite pengar blir det allt. Behövs nu när man slutar skolan. De är så nära nu och jag är taggad som tusan! Nä, nu rokar jag inte mer, ska kolla film nu!

 

 


I have a dream...

Jag säger bara jävla skit, här vaknar jag med världens halsont. Värre än för några dagar sen, de är verkligen inte okej för snart är de studenten och då jäklar måste jag vara frisk. Men men, ska ta något som mamma gav mig som funkade lite iaf så får jag hoppas på de bästa. Idag blir de iaf jobb en bra stund, vilket resulterar i bra pengar. Måste nu bara klä på mig och kanske slänga på lite mascara sen ska jag cykla till jobbet.


KRAM



memory for life

Jag har redan visat en del bilder från en underbar dag/kväll/natt! En dag som man drömt om sen man varit liten, varje år har man stått brevid och kollat på alla fina klänningar och alla fina par som kom gåendes längs röda mattan. Jag vet att iaf att jag har stått där år efter år och drömt om den dagen då jag äntligen skulle få gå ner längs den klar röda mattan i en vacker klänning, i fint uppsatt hår, med en man vid min sida som håller ett stadigt tag om min arm. Och för en gångs skull så blev en dröm sann, jag fick gå längs den klara röda mattan, i en vacker marinblå klänning som föll fint, med ett hår i en vacker form, med en sminkning som jag aldrig tidiagre haft, de var min dag, de var min dröm. De var en dag som jag delade med de bästa av de bästa, de var en dag då en dröm blev san, de var en helt perfekt dag! Jag vill göra de en gång till!


Bal 2010!

En helt underbar och fantastisk dag/natt!

Ett extra stort tack till Anne som fixade mitt hår och ett stort tack till Malin som sminkade mig!

Och taaack till alla som gjorde denna bal så underbar som den bara kunde bli!

 

fler bilder kommer och ett par filmer med!

 

KRAM


3 juni!

4 dagar kvar till bal!

9 dagar kvar till studenten!


vågen skriker ja, klänningen skriker nej!

Snart sovdags för de blir en tidig morgon för min del. Provade min balklänning nyss och upptäckte till min stora förvåning att den lilla träning och sånt som jag gjort på senast gett resultat. Vilket inte klänningen uppskattade på samma vis, lite förstor med andra ord. Men men, de löser sig, mamma och jag vi har våra idéer till hur vi ska fixa detta. Nä, föna håret sen sova och imorgon är en spännande dag.

GOD NATT

and I give up, I let you win...............

Stolt för två månader och de visste du om,
men kvällen och tankarna tog över,
känslan slog hårt,
tårarna rann för jag visste att de inte gick att hålla emot denna gång,
reste mig,
försvann från sovrummet,
försvann in i de svarta hålet,
kranen på,
kranen av,
tillbaks till sovrummet,
men jag var inte klar,
de räckte inte,
tankarna tog tag i mig igen,
jag var inte klar,
försvann från sovrummet igen,
försvann en gång till in i de svarta hålet,
kranen på,
kranen av,
tillbaks till sängen,
tårarna var starkare än någonsin,
du vaknade visste direkt vad som var fel,
du visste att jag förlorat,
du tog mig i din famn,
vaggade mig fram och tillbaks tills jag somnade,
vaknade med hoppet om en mardröm men fann att de var verkligheten,
jag hade förlorat,
två månader var borta,
nu står jag på ruta ett igen........

RSS 2.0