19 år!


this is new!

en ny ring fick följa med mig hem för att tillsammans med restan av alla underbara ringar smycka mina fingrar!


forever 21

Heej!

Har varit uppe sen 5 imorse men tagit en liten powernap nyss och nu sitter jag och kollar runt på lite kläder på nätet. Gick in på forever 21, min favorit affär då jag var i USA. Och att kolla på alla saker får mig att sakna den affären, för varke dag då man gick in så fanns de nya saker och allt var lika underbart!
Och här är mina favoriter för tillfället som jag är sjukt sugen på att beställa hem!

KRAM!


this is new!

Blev en liten tripp in till stan, med en go latte gick jag runt och kollade på saker för att få lite idéer inför nästa helg som kommer bestå av shopping i Göteborg lördag och söndag tillsammans med mamma och syrran!

Men innan dess så blir de lite jobb, barnpassning och förhoppningsvis lite party med underbara tjejer!


valvaka!

Kollar valvakan nerbäddad i sängen med tända ljus och en bok i famnen! Laddar inför imorgon då nya steg ser ut att tas! Men nu är jag mest sugen på att se resultatet i denna valvaka! Har ni som får röstat? Har ni utnytjat er chans att säga vad ni tycker!? De har iaf jag och jag är nöjd med mitt val!


sen en tid tillbaks har jag..

Nää nu är jag sjukt trött, dags att somna så man orkar jobba och sånt imorgon! Ska även äntligen få träffa Josse och fira med henne om allt bra som händer just nu!!!! Lilla chippen sover hos mig idag och han snarkar så sött och drömmer mardrömmar stackarn. Men nu är han lugn så nu kan nog även jag somna helt ostört! Bjuder på lite bilder från denna dag!

bild 1&2: innan min morgonpromenad med Chivas!

bild 3: påväg in till stan för att luncha med pappa!

 

 

KRAM


LYCKA!!!!

Heej!

Jag är så himla glad och så himla lycklig just nu! Fick väldigt bra nyher igår som jag snart kan berätta då allt är helt klart! men på måndag börjar de på riktigt och de kommer bli lite mer verklighet då. Men än så länge kan jag säga att de kommer ske en stor förändring för min del, mycket kommer bli nytt och jag kommer nog att växa lite mer som person själv! Jajaj, nu ska jag ut med hunden innan jag ska jobba lite extra!


 

KRAM!


kaos!

Äntligen har jag fått lite paus denna dag! Efter en lugn morgon och liten tripp in till stan där jag fick med mig lite ansiktsmaskar och en ring och två par strumbyxor! I stan blev jag även av med 15 cm hår, otroligt skönt och jag blev skitnöjd! Känns lite ovant men härligt, kan visa skillnad sen kanske!Efter de körde jag lätt stressad till jobbet oh jobbade en stund och fick lite extra dagar! Skönt att få lite extra innan mitt kör igång för fullt igen! Men nu ska jag andas och ha soffmys med syrran min!

 

 

KRAM




Onsdag!

God morgon!

Jag har sovit helt underbart bra inatt! Så nu är jag redo för en ny dag, ska snart dra mig mot stan och fixa lite och försöka få någon tid flör att klippa mig lite, känns som de behövs! Jajaj, dags att åka, har ju lite jobb idag med i eftermiddag!

 

KRAM


Stuck in reverse..

Nu slänger jag in handuken för idag och kryper ner i min nybäddade säng!

KRAM


förtidsröstat!

Heej igen!

Kom precis hem men ska snart iväg igen. Var inne i stan en stund och beställde min nya telefon, så nu är en Iphone 4 påväg hem till mig, skulle skickat iväg den jag har nu men de fanns inga lånetelefoner så den får gå ett tag till trots sina fel. Fick även med mig en tröja, en krage och en mössa! Visar bild på de sen, för nu måste jag byta om!

BTW! Hann även förtidsrösta idag, min första gång och jag är riktigt nöjd med mina val!

 

KRAM!


there is a first time for everything!

Nu sticker jag in mot stan och röstar och fixar med telefon!


jag ska ge allt jag säger att jag har...

Nu kryper jag ner i sängen och kollar på någon film som jag ska leta upp. Imorgon händer inte mycket förutom att jag ska rösta och fixa med min mobil igen! Sen ska jag även städa lite!

KRAM

but you're just a boy

Heej!

Dagen idag är seg! Fy vad jag hatar att inte jobba 36 timmar veckan, kanske låter konstigt men med mina underbara jobbarkompisar så blir dagarna mycket bättre än att bara vara hemma. Längtar tills jag börjar på nytt igen, har ju typ semester i några veckor för tillfället!

Har även kollat på lite möjligheter för att kanske kunna röra mig mer inåt stan och stå på egna ben och har kanske fått chansen till detta. Hoppas verkligen detta för jag har velat detta så länge! Så håll tummarna för mig!
Nu ska jag börja laga lite mat och gå med Chivas!

but you're just a boy,

you don't understand...


Wanted!

God morgon alla!

Började min dag med att vara med i en tävling hos Chapnlle via Dollyblond, och detta är mina favortier! Var med ni också!

'

KRAM



slappe söndag!

Efter en tripp ut mot landet för att kolla på hästhoppning i ösregn så ligger jag nu nerbäddad i soffan iklädd tjocka tröjor, tofflor och mössa och kollar film med syrran! Kunde inte bli bättre för stunden faktiskt! 

och p.s! gårkvällen var toppen och ja bättre tjejer får man leta efter! Och snyggar brallor än josses går inte att hitta heller, vill ha dem! d.s

 

KRAM!


på ett ungefär..

Såhär hade jag gärna velat se ut ikväll!



långa dagar blev till nätter...

Nu drar jag mig in mot stan för att möta pappa om en timme eller så och käka lite lunch, sen så får vi se vart jag tar vägen men ikväll bjuds de nog på mys med mina bästa tjejer. Hoppas verkligen detta, är i behov av dem!


I'm just chasing time again....

Heej alla!

Just nu sitter jag framför tv:n och pausar lite snabbt. Har precis städat både över- och undervåningen, mamma kommer hem imorgon *längtar* och de är ju lite mysigare om de är rent och snyggt i huset då! Nä, nu ska jag fortsätta med mitt rum så de blir lika mysigt, ligger lite kläder i min säng men de är allt så lika bra att fixa allt de där!

bild när jag var hemkommen från dagens jobb!




goodbye my lover, goodbye my friend!

Jobbar för fullt just nu, men snart börjar lite ledighet innan allvaret på en ny resa på egna ben tar vid igen!


over and out!

De är lite mycket som inte går som jag vill just nu! Så jag låser in mig för en stund och kommer ut när vinarna vänt igen!


ändrade planer!

jaha, telefonen ringde imorse och jag ska nu iväg och jobba ändå. Men de är bara bra för jag är ledig en hel del framöver så det blir skönt med lite extra jobb!


goodbye for now

Go'kväll!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på en film. Är ledig imorgon så har tid för lite sovmorgon innan jag drar in till stan och fixar nytt abonemang till min nya telefonen. Sen får vi se vad dagen bjuder på, kanske lite träning eller något.

 

KRAM


men säg ingenting till mig..

provade en massa bågar från pappas jobb idag när vi var där, och vi tog lite kort när jag provade lite olika typer!

 


ja, du vet hur jag kan bli..

så här såg jag ut när vi firade min syster i efterhand med lite fika!

 

KRAM


let's try again

i väntan på att mamma ska komma hem så vi kan åka till pappa och fira min syster!

 

 


you better get ready

Hello!!

Sitter här och har precis fixat mig. Och ska nu äta lite lunch/frukost innan jag åker mot min kära fader för att fira min lillasyster! Tog lite bilder på mitt idag lockade hår, var längesen jag gjorde men jag gillar de faktiskt!

vad säger ni om de lockade håret, tumme upp eller ner!?

 

KRAM


lördag

Heej!

Lördag och solen skiner än, härligt. Har hunnit med att jobba, äta lite, duscha och hämta pappa och nu ska jag snart fixa lite mat och så.

 


FREDAG!

drar mig mot jobbet nu!


jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan....

 

gissa om jag blev glad då jag fått veta att ett litet paket med detta underbara innehåll hade landat i brevlådan igår. De är perfekta och jag kommer bära dem så fort solen visar sig!

TACK PAPPA! ♥


I just can't help myself...


on my way!

God morgon!

Ska strax cykla iväg till farbror doktor för att ta en spruta! Sedan vidare in till stan för att fixa present till min söta syster som blir 17 imorgon! Påvägen in ska jag även hämta mina nya älsklingar, visar dem sen!


TRASAN

Jag är helt slut, har ingen ork överhuvudtaget och ryggen min ska vi inte ens tala om för tillfället. Så därför ligger jag nu skänt i soffan och njuter av alla danser på tv och väntar på att få se vem som vinner So you think you can dance.
Efter detta ska jag gå och lägga mig, är ledig imorgon men har ändå saker att göra!

trasan är mitt nya smeknamn,

trasan passar ganska bra för jag är trasig och knasig,

trasan är jag för över treTUSEN trasor har jag räknat idag!


RSS 2.0