fick byta träningskläder mot arbetskläder!

God morgon!

Hoppas allt är bra med er! Här är de sjukt bra faktiskt, började hela min dag med att jag skulle åka och träna men då ringer Chefen så de är bara att åka dit och jbörja lite tidigare och få en lite längre dag! Men så är de ibland och klart man ställer upp. Men nu är de bråttom!

KRAM!


jag ger de en dag till!

De är svårt att skriva här på bloggen för jag har inget internet än men kommer få de den första december, skulle fått in kanaler idag men de fick jag så klart inte och får jag inte ut mina grejer imorgon så kommer Telia att få sig en omgång. Speciellt för jag blev lovad att jag skulle få låna grejer men de blev inte så för den personen som sa de hade fel om att de skulle funka. Så om de inte kommer imorgon så blir jag inte glad och Telias kundtjänst ska se till så att detta blir fixat. Men som tur var så har mamma lämnat sitt mobila-bredband här för en stund, de suger och är sjukt segt men bättre än inget. Nä, nog om de och allt. Ska sova och förbereda mig för morgondagen!

KRAM

In the middle of the night!

 

The morning’s on it’s way, our friends all say goodbye

dags att ta sig i kragen och hålla huvudet högt!

De är onsdag kväll och jag sitter ensamm i min lägenhet. Mår väldigt bra i vissa stunder sen slår tankarna om morgondagen mig och jag blir rädd och sårbar. Dagen då min älskade lilla hund ska in på operation för att klara av att gå. Jag är rädd att de inte ska bli som dom säger, att han inte ska bli bra eller ännu värre inte överleva. Jag är rädd att min lilla älskling ska försvinna, rädd att han ska bli sämre, rädd att operationen inte ska fungera, jag är bara rädd att förlora en jag älskar så grymt mycket även om han nu råkar vara en fyrbent liten varelse så betyder han så grymt mycket. Och jag saknar han grymt mycket nu när jag bor i stan och är ledsen att jag inte kan vara där hos han just nu, låta han somna i mitt knä eller bara ligga och gosa till en film. Jag saknar verkligen att ha han brevid och bara känna att man aldrig är ensamm, jag saknar min älskling! Så jag hoppas allt går bra imorgon och att han nu får komma hem efter helgen så man kan åka och hälsa på han!


Chippen i somras!
K Ä R L E K ! !

har haft bättre dagar!

Heeej!

idag var de tisdag och min första arbetsdag för veckan, jobbade ju hela helgen så min lediga dag hade jag igår. Men min dag idag var inte bra idag. Imorse fick jag cykla och hämta min skor som jag glömt, sedan fick jag frosta av sadlen på cyklen, sedan när jag kom till jobbet så la bara mobilen av och stratade inte på något sätt. Trodde verkligen den gick sönder så hade lite lätt panik och ångest hela dagen, stackars Arijan och krister på jobbet som fick höra och se mig bryta ihop halvt om halvt på rasterna. Men som tur vad så löste sig allt på en sekund då jag kom hem efter ett jäkligt roligt pass på Träningskompaniet som jag tränar på! Och nu är allt som vanligt och jag kan nästan skratta lite åt mig själv, för jag hade sån panik över telefonen så jag trodde jag skulle svimma typ. Men men, nog om de. För att avsluta denna dag på ett lite bättre sätt så ska jag nu kolla Twilight och sen sova!

jag just nu!

 

 

KRAM


out of my mind!

Heej!

Sitetr i mörket i min lägenhet med massa tända ljus och bara njuter. Njuter för arbetsveckan är avklarad, njuter för jag har såna fantastiska vänner, njuter av hur bra jag mår, njuter av allt börja falla på plats. De känns skönt att jag trivs så bra med allt. Men nu ska jag ge upp för dagen idag och gå och lägga mig, måste fixa lite imorgon inför kommande vecka. Har kommit på ett litet problem men de ska nog lösa sig tror jag! De brukar lösa sig med jobbet ofta iaf!

it's all me!

 

 

KRAM


now I'm free fallin'

Heej alla!

Efter en hyffsat kort arbetsdag som gick toppen och ett träningspass på gymmet så sitter jag nu i soffan och samlar kraft inför att diska. har ingen ork men vill inte låta de ligga tills imorgon heller. Dagens stora I-landsproblem typ. Nä men nog om de, har fått lite små ändringar i mitt schema så nu blir de några extra timmar denna vecka med, men vad gör de för när lönen kommer ska jag unna mig något alldeles extra! Bland annat en ny Tv tror jag. Inte för att den behövs, har inga kanaler än men snart ska de komma och en ny lite större Tv hade inte varit fel då.
Någon som har något förslag på en bra TV som kostar runt 5-6 tusen!?
Nä, dags att ta sig i kragen och diska!

 

KRAM


off to work!

God morgon!

Nu är jag lite sen och ska slänga mig iväg på cyklen oxh åka mot jobbet, en hyffsat kort dag idag men de är skönt med en sån iaf. Hörs efter jobbet


it goes on and on

Ligger i sängen men kan inte somna, är inte trött och har för mycket tankar i huvudet just nu så tänkte skriva av mig i de jag kan iaf utan att skriva för mycket.
har fått en del frågor av mina närmsta om jag ångrar något av de som hänt de senaste året. Och svart är nej, jag ångrar inget av de som hände eller några av de beslut som togs för skulle jag göra de så skulle jag ju ångra en stor del av mitt liv vilket jag absolut inte gör. Men hade jag stått för en tid sen med facit i hand redan innan hade de nog sett annorlunda ut idag men jag ångrar inget.
Jag vill inte ångra något jag gjort, ska jag ångra något så ska jag ångra de jag aldrig gjorde och de är trots allt inte så mycket. För trots att jag har haft stunder som varit jobbiga så har jag lärt mig något från dem och vet hur jag ska hantera eller undvika dem nu i framtiden. Och utan den tiden hade jag inte lärt känna alla nya underbara människor som jag fått i mitt liv, eller fått reda på vilka som står vid ens sida i vått och tort. Känns skönt att ha de på svart och vitt och veta vilka som är ens riktiga vänner och som aldrig sviker en.
Hela tiden hade jag allt på känn vilket har gjort de lätt att gå vidare och acceptera att de inte var rätt och att de finns något mycket bättre för mig där ute. De är svårt att släppa allt för de är minnen för livet, och en del av ens liv tillhör detta gångna året som alltid finns med en. Men de är inget som gnager sönder en inifrån iaf och som förstör de man har och bygger på nu. De är inget som hindrar en eller sätter krokben då man når vissa punkter.
De är inte längre något som förstör för en, de är bara något som man hade och upplevde tidigare i sitt liv.
Och de gör att jag nu kan leva  jag för stunden, bygga på nytt och leva livet och aldrig ångra något.

De är tack vare att jag inte ångrar något som jag kan säga att jag är lyckligare än någonsin och njuter av de jag har!




jag är en soldat för dig

Wiiie, vad jag är glad idag! Mitt tv och bredband är nu påväg, jag har tränat med mamma, ätit gott och duschat! och nu sitter jag här och är rastlös och vill göra något. Blir kanske att städa lite eller kanske gå en promenad eller cykla en runda bara för att göra något. Hinner ju med en del iom att klckan faktiskt bara är åtta!
Hoppas alla har haft en underbar dag, för de har iaf jag!


time for some workout!

träningsdags!


just the way you are!

vandrat runt klädd såhär idag, och snart är de dags att smida om lite för träning med mamma!

 

KRAM!


MÅNDAG

God morgon!

Sitter i soffan och dricker te och äter frukost! Har sovmorgon idag iom att jag tydligen började vid ett och jobbar fram till nio idag! Ska bli skönt att gå till jobbet,  är riktigt laddad efter en hel helg av ledigt. Visst har jag varit ledig på helgen innan men var så grymt längesen jag hade en hel helg ledigt, men enligt schema nu så ska jag ha de varanan vecka från och med mitt nya schema som jag går på nu så förhoppningsvis så kommer de verkligen bli varanan helg. Nä, dags att börja fixa och kanske städa lägenheten lite innan jag åker!

 

KRAM

 


Cut out all the ropes and let me fall..

Heej!

Kvällen har börjat närma sig och jag sitter i soffan och kollar på sex and the city avsnitt! är riktigt trött, så kan knappt hålla ögonen öppna längre. Och inte nog med de så börjar jag känna lite träningsverk i benen efter mina två pass på gymmet idag. Kommer vara lite jobbigt imorgon då jag ska ge mig på yttligare ett pass, men de är bara lite härligt för då vet man att man kämpat! Nä, dags att dra sig mot sängen och låta ögonlocken falla ihop!

Innan träning nummer 2 idag! =)

 

 

KRAM


kors i taket!

Såhär har jag sett ut denna söndag!

 

Efter ett litet besök av min moster med familj och även min söta mamma så ligger jag nu och halvosver i soffan till en film. Ska värma lite mat sedan, har lite rester som jag kan äta. Ska bli lite skönt att slippa laga mat ikväll! ska även fixa med all min tvätt som jag tvättat idag! Känner att jag fått en massa vuxenpoäng på senaste, extra vuxenpoäng var nog när jag skaffade IKEA-family kort!! hihi!

 

KRAM


på egna ben!

Längesen jag skrev här men mycket har hänt på senaste tiden, bland annat har jag flyttat hemifrån till min första lägenhet! En liten två på med ett annorlunda upplägg, kan kanske slänga upp lite bilder någon dag. Allt är inte klart än men de är på god väg att bli! Bara någon tavla och lite småsaker som fattas!
Sen så har jag även gått på ett vikariat på stället där jag jobbat sedan sommaren! De går riktigt bra och jag trivs verkligen på jobbet då jag har världens gooaste arbetskamrater!
Jag har även tagit tag i mig själv och förnyat mitt träningskort och börjat träna igen!
Känns som livet går bra och jag vill skriva igen lite för att mina närmsta och alla andra som vill ska få följa mitt liv!

jag har verkligen tagit ett steg åt ett nytt håll, och startat ett nytt kapitel och börjat stå på egna ben!

Livet känns bättre än någonsin och jag är så lycklig!


RSS 2.0