i will be back!

de är lite för mycket på en gång just nu, jag återkommer efter jobbet imorgon när jag kommit hem och landat lite!


movie-time

dags att krypa ner i sängen och kolla på någon film! Ser ut att luta mot dear john, är sugen på att se den så. Börjar jobba 15 imorgon så får sovmorgon! Typ första gången!

jag och syrran innan idag!

 

 

KRAM


this is new!


 

Love them!

 

 

 

 


outfit

KRAM!


the city

Nu drar jag,  mamma och förhoppningsvis syrran in mot stan en sväng! Hoppas på att hitta något smycke, helst ett halsband! 


Måndag

ny dag, rummet ser just nu hemskt ut just nu så de blir städning innan de bär av in mot stan!


det är att leka med eld när du drar upp de där igen...

Jag säger god natt, kryper ner i sängen för yttligare än film! Är ledig imorgon också, så ska in en till sväng till stan med min syster och mamma kommer nog med att göra oss sällskap efter hon jobbat klart.



And I don't know how I can do without, I just need you

kom hem nu, är i stort behov av Josse gör livet bra igen!


söndags-mys!

Nä, nu har jag och mamma ätit lite kvällsmat. Nu väntar jag på att hon ska komma hem igen så vi kan se film och äta chips med dipp! Behöver en lugn kväll både jag och mamma så detta passar jättebra!

 

 

KRAM


lovekiller

jaha, äntligen har jag tagit mig ur sängen trots att jag varit vaken ett par timmar! Gårdagen var bra, jag vill ha fler dagar med mina tjejer för de är bäst! Nä, nu ska jag försöka fixa mig lite för min moster fyller år så vi ska till henne och fika! mysigt, och så får jag träffa lille Algot(min kusin), han är grymt söt!




sex on fire!

Sitter och gör mig i ordning just nu och väntar på maten! Sen bär de av till Andrea för förfest innan vi drar in mot stan! Har lite beslutsångest om klädslen men de ser ut att lösa sig nu ganska bra ändå! Känner mig taggad för de var längesen jag hade en bra utgång! Nä, nu smink sen mat! =)

outfit

nu kryper jag ner i sängen med en film, skräck får se hur detta slutar! Men innan de slänger jag in min outfit från idag utöver de jag bär på jobbet vill säga!

 

KRAM!


almost lovers...

Go'kväll!

Sitter nu på mitt rum tillsammans med min söta lillasyster och hjälper henne att plugga, snäll syster som man är. Men snart få de vara nog för jag vill hoppa ner i sängen och försöka sova innan de är dags för ännu en jobbdag innan jag får helg! Första helgen då jag är ledig hela, vad gör man!? hahah!
Nä, dags att sminka av sig och fixa lite!



something new!

 

Ny kofta och sjal!

ny tröja/tröjaklänning!

skulle även köpt ett übersnyggt linne men gjorde inte de och ångrar mig som fan så på lördag åker jag in till stan och köper de! =)


under ytan, bränner bilden mig...

jag trodde jag var klar,
jag trodde jag hade fått ihop alla bitar,
jag trodde att jag börjat på nytt,
men så fel hade jag,
jag är inte klar, jag har flera steg kvar,
men vissa bitar saknas och de är däför de slår fel ibland,
jag började på kapitel 2 utan att vara klar med nummer 1,
jag trodde jag var klar,
men jag trodde fel

åter igen står jag här...

Då var de måndag åter igen, och de är snart dags för mig att sova, Åter igen är de jobb som står på schemat för mmin del. Har en ganska kort dag imorgon men efetr de är de nog dags för jobb två som nog ska hålla igång nu under hösten-
Nä, nu ska jag försöka sova trots att jag har sovmorgon imorgon!

KRAM

men det var för länge sen för att ens komma ihåg.....

Tjabba!

Sitter på mitt rum, med endast levande ljus tända och kollar tv. De är nästan lite mysfaktor på de, kunde ju varit bättre men livet är inte alltid som man önskar. Ska nog försöka sova om en stund, de är ju dags för jobb imorgon igen. Och imorgon måste jag vara klar i huvudet, de är dags att börja med inventeringen. Hoppas jag slipper räkna om och att jag räknar rätt!
Nä, nu ska jag hoppa ner i sängen och försöka sova!

 


life's a hell of a ride....

Hello!

Sitter bänkad framför tv:n just nu och kollar The hills som kör ett maraton med dem innan den nya säsongen startar ikväll. Har redan sett den nya med, men den går att se igen!
Har även hunnit fixa lite olika saker och gjort lite planer för dagarna som kommer utöver jobbet alltså.

 

KRAM!!


love the way you lie...


HACHIKO

De blev ändrade planer och jag såg iställer en helt underbar film, Hachiko! Den handlar om en hund som varje dag går till samma ställe för att möta sin ägare. Men en dag kommer inte ägaren hem, men Hachiko går dit varje dag samma tid för att vänta på honom. En helt uinderbar film som handlar om ett starkt band till människans bästa vän, hunden. Jag grät som bara den, men de var så underbart och samtidigt så sorgligt. Har ni chansen, se den!




powernap!

dags för en powernap!

a day off...

Heeej!

Underbar dag, för de första är jag ledig, för de andra har jag ätit en go lunch i solen med pappa och Ann! Sen har jag även provkört bil med pappa och lagt in extra vilken bil som han gärna och då menar jag väldigt gärna köpa till mig när jag fyller 19 i år eller när jag fyller 20 nästa år. Haha, sen så köpte vi blommor och så fick jag skjuts hem!
Nu ska jag fixa lite i köket och sen lägga mig i soffan där ute och kolla på tv:n om jag orkar koppla in den. Nä, nu började OTH så ska kolla på de nu!!!


det gör ont att vakna upp och inse att verkligheten är ens mardröm....

jag hade världens bästa dröm, du var här igen och allt var bra.

ahhh, jag ville bara skrika när jag vaknade då jag såg att jag vaknade upp ensamm åter igen...

för så on gör de att vakna upp och inse att verkligheten är ens mardröm....


Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan...

Nää, nu kastar jag nog in handuken för idag och lägger mig och kollar på So you think you can dance och sen gossip girl säsong 1, måste köpa säsong 2 genast när jag får lönen i nästa vecka! De är verkligen ett måste!

 

god natt!


som så många gånger förr

Kom hem för en stund sen och lagar nu mat till mig och min syster! Känner att mina vuxenpoöng växer på ganska bra numera! Sen för att göra saken ännu bättre så kan jag ju dela med mig av att jag faktiskt är ledig imorgon! Känns skönt att få sova ut, låta kroppen vila en dag!
Nä, dags för mat! =)


syster ♥

Så underbart att ha en syster som min! Underbar som hon är så lagade hon mat till mig, gulligt av henne. Och nu ska vi mysa, kolla film och äta choklad!

 

♥♥♥

 

ÄLSKAR DIG!


:@

Kalla mig gnäll-käring men de skiter jag i!
men nu slår jag tillbaks mot alla de jäklar som skällt på mig idag. Jag vet att de kan krångla till om de saknas ett pris på en vara, men när jag ringer och fixar och kollar upp och ser till att en etikett kommer upp, skäll inte på mig då för detta, jag visste inte om detta sedan innan. Jag har jobbat i ca 6 veckor, jag har inte gått igenom varenda hylla för att kolla etiketter, jag har inte kollat upp varför lingonsylten står vid den andra sylten istället för konserverna. De är inte mitt fel, jag kan inte göra allt på en gång. Jag kan inte klona mig och hjälpa en kund på telefon samtidigt som du vill ha hjälp med något på plats , ge mig en minut så löses detta mycket enklare.
För en i taget underlättar något enormt, jag kan inte trolla fram en produkt som är slut, jag kan inte hjälpa att lastbilen med varor är sen, jag kan inte trolla fram brödet ändå! Jag är ingen superhjälte, jag är en tjej på 19 år som sliter som tusan för att göra alla så nöjda som de går, och de är riktigt bra de jag gör för de uppskattas av de flesta, men jag kan itne göra allt.
Jag säger bara jävla bitch till käringen, jävla gubbjävel till den äldre mannen och fuck you till den stora jubelidioten som tror att han är kung i världen.
Tänk om de hade varit ni, hade ni haft koll på allt? Kan ni allt i huvudet, kan ni klona er till 2!?
Kan ni de så säg de till mig så ber jag om ursäkt, men snälla respektera era medmänniskor!
Alla gör vi vårt bästa och jag försöker verkligen, och jag lyckades jitta priset, jag kunde hjälpa dig så fort jag hjälpt kunden i telefon, och jag kunde visa dig vad lingonsylten var! Vad begär ni mer!?

Jag är så jävla arg just nu, hade fan lust att gå hem idag! Lägga mig under täcket för ni fick mig att känna mig värdelös, känna som om allt jag gör är menninslöst! De vet jag att de inte är, och jag kämpar och jobbar jävligt hårt och de har gett resultat kan jag lova!


utan ett ord...


and I remember the truth...

Då var min lediga dag snart över och den har varit ganska bra. Slappat, sovit på soffan, träffat Erika och snackat framtidsplaner. Känns som om de kan bli bra, men föst har jag ju tid kvar på mitt nuvarande som tur är! Nä, dags för en film och lite sånt innan jag måste sova!

 


jobb fri dag, vad gör man nu då?

HEEEEJ!

Vaknade för ent imme sen och sitetr nu bara och slappar, känns helt sjukt. Inget jobb idag vilket känns lite sjukt. Vad gör man idag då!?
Jag ska iaf vara hundvakt en stund nu, sen ska jag nog hitta på något kul framåt kvällen!
Nä ska duscha och fixa, är lite sliten men de var de värt.


L-O-V-E


.

Vi talar sällan högt om våran framtid
vi talar aldrig högt om det vi har
dina drömmar blir allt svårare att se nu
och mina finns snart inte längre kvar



har du en famn för mig?

Go'kväll!

Jag har snabb städat och fixat lite i mitt rum och myser nu med tända ljus, en bok och Melissa Horn i bakgrunden. Kan inte bli mycket bättre för tillfället, sen att jag har kort jobbdag imorgon kan jag inte heller klaga på. Nä, har inte så mycket att säga så ska fortsätta läsa lite och sen blir de kolla sex and the city innan jag somnar!

KRAM


MAMMA ♥

mamma räddade mig och jag får ta bilen om jag lagar maten imorgon! Mycket bra deal, hon är för bra min mamma!


sen en tid tillbaka

Åhh, jag är helt slut och blev helt nerslagen av att jag inte kan köra bil till jobbet imorgon. Det innebär att jag måste åka buss som går tjugo i sju, fattar ni och nio timmars jobb på de! Jag kommer vara helt utslagen efter jobbet imorgon. Inte vad jag behöver just nu. Fyfyfy, nu är jag helt förstörd!


GOD NATT!

this is me!

God morgon!

Här sitter jag och måste dra mig mot jobbet nu, kort dag men ändå, är nog inne på min 6 dag i rad nu. Så bara 3 kvar efter denna innan en ledig dag. Lika bra att ligga i medans man jobbar ju! Är lite trött men de är de värt, hade så kul igår med Andrea och Erika!
Nä, måste åka!


jag tror vi ljög fast vi sa att det var sant....

Heej!

Långa dagar de blir ibland för min del, igår jobbade jag 10 timmar, idag 8 och morgondagen bjuder på 9 härliga till. Som tur var har man härliga arbetskamrater som gör att tiden går lite fortare. Imorgon fyller även min älskade mamma år, så de blir nog go mat och en massa mys imorgonkväll, vilket känns som helt underbart.
Nä, en film, lite sex and the city innan man somnar och de är dags för en ny dag!


sen en tid tillbaka har jag känt mig svag....

en liten bildkomplott från idag!


Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är
....

what to do?

Idag är en sån dag då jag inte vet om jag ska skratta eller gråta, ska jag skratta åt hur patetiskt de faktiskt var eller ska jag gråta och visa mig sönder slagen!?
Idag är en sån dag, de slår då och då, men jag tar emot.
Idag är en sån dag....

mitt i allt så ska man räcka till....

denna lilla svarta sak fick följa med mig hem efter min lilla runda på stan idag!

Vad tycks!? Är de tumme upp på den eller?

 

KRAM


oth

Heej!

Blev ett byte i mitt arbete så vart ledig idag, så nu sitter jag och kollar OTH och myser med lilla Chippen. Har hunnit vara i stan med systra min innan idag och köpt present till mamma som fyller år på fredag och sen hittade även jag en liten underbar sak som nog kommer på bild senare om jag orkar och kommer ihåg. Dags att återgå till TV:n, OTH började igen!!


RSS 2.0