so sorry!

Oj, här var det dålig uppdatering. Men det är så när man ligger sjuk, får besök av pojkvännen med mera. Men nu ska jag skärpa mig. Imorgon blir det plugg på körskolan och sen en dans timme och sen inte så mycket mer. Skulle vilja shoppa men det blir inget sånt då det är en resa som kommer bokas vilken dag som helst.
Och den resan för er som inte vet kommer att gå till USA, med mina underbara vänner. Jag längtar och det är typ ett halvår kvar, men men. Något att se fram emot är ju helt udnerbart.
Nä, nu blir det en massa the hills avsnitt, prata med min pojk om hann nu har tid för det sen sova!


Bjuder på en liten bild!
Tack för alla kommentarer, keep up the good work!


mössa!


Ny mössa!
Ser lite kul ut med jättehåret som blev efter skolfotot idag. Det var ju en massa tuppering och spray och det syns och känns på mitt hår just nu. Får bli en dusch sen med rejällt med balsam och en väldigt bra borste typ. Nä, nu vill jag att min mamma ska komma hem så vi kan äta pannkakor. Jag börjar bli hungrig, datorn och TV:n får underhålla mig så länge.

KRAM

Snygga inför skolfotot!




Jag, Bea, Erika och Josse är det på bilderna. Så här heta var innan skolfotot!
Är det någon som kan gissa varför vårt hår står rakt upp (eller iaf så gott som det går)!?
Nä, nu väntar jag bara på att min pojk ska ringa.

KRAM

090826


Tröja-Monki,Jenasleggins-Gina, Skor-Nilson,Smycken-Gina,H&M, Efva Attling

KRAM

stress, stress, stress!

Det har inte ens gått en vecka i skolan och jag har redan börjat stressa. Jag förstår inte hur jag lyckas, det märks på mig också. Jag blir trött, smått tjurig och blir lätt sjuk. Jst nu hostar jag och är jätteförkyld och har säkert haft feber idag. Jaja, nu ska jag ta host medicin sen ta en dusch, sen måste jag måla mina naglar svarta och sen blir det ett eller två gammla avsnitt av The hills. Imorgon är det skolfoto, säger inget om vad vi ska göra men lyckas vi kommer vi lätt ha det snyggaste klassfotot. Mer om det imorgon och när vi väl får se bilderna.


bild från i sommras typ!

KRAM

dagens outfit!


Tröjklänning-Monki, Sjal-VeroModa, Skor(favvisar!!)- Nilson

lunch hemma idag!

Heeej !

Just nu sitter jag och kollar på tv. Har nyss ätit lite makaroner och pannbiff här hemma, mycket bättre än skolans mat. Fast snart ska jag tillbaks dit, åkte bara hem för att jag hade en grym håltimme och då får man lite mat i sig. Nä, nu ska jag inte babbla på mer. Snart dags att cykla.

KRAM

lite smått och gott!

Fick med mig två saker hem från stan idag. Ett par mörka jeans-leggins från Gina tricot, och sen ett underbart kedje-halsband från H&M som jag äntligen hittade i silver.


KRAM

home!

Heej!

Hemma från skolan, men snart ska jag ta min cykel och cykla till körskolan för ikväll blir det teorikurs. Slänger in en outfit sen, fast det blir inte samma som i skolan då jag som lite klantig är spillde när jag åt nyss. Skolan idag var väl helt okej, sista lektionen inställd.
Har även hunnit med en runda på stan där jag köpte block till skolan, det var ett måste. Men fick även med mig ett par jeans leggins och ett halsband. Slänger in bild lite senare. Nu ska jag måla om mina naglarna. Det röda passar inte till det jag ska ha på mig nu, ( så blir det när man måste byta kläder för att man är klantig).

KRAM

Lite nytt!


Lite smink, rött läppstift(SNYGGT,SNYGGT,SNYGGT)

DETTA KÖPTE JAG!


Det är inte så mycket men jag är nöjd. Men jag hittade en kjol med som jag inte köpte. Men den finns i Halmstad med så imorgon på min håla tänkte jag åka in och leta upp den. Finns den här så spelar det ju ingen roll vart jag köper den egentligen så. Nä, nu ska jag ta en dusch och sen sova. Är riktigt trött efter bilresan hem.

KRAM

dåligt med uppdatering!

Heej!

Nu är jag hemma i halmstad igen. Jag vet att jag inte har uppdaterat men har inte haft tid. Iaf Stockholm var udnerbart och jag har haft det jättebra. Kunde stannat någon dag till men det blir väl mer resor dit.
Nu ska jag bara lägga in lite bilder på datorn sen får ni se lite från min shopping. Inte så mycket, men hittade inte så mycket heller och man ska inte köpa bara för att köpa.

KRAM

I stockholms skärgård!

Heej!

Idag har det verkligen varit dåligt med inlägg, och det kommer det vara ända fram tills söndag då vi åker hem igen. Kommer väl slänga in något inlägg då och då men inte lika mycket. Idag har jag bara varit i skolan och ändrat lite på schemat och så. Sen blev det direkt till bilen och mot Stockholm. Just nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon blir det nog en båttur eller så. Beroende på väder. Men förhoppningsvis får ni se lite bilder då. DOck enbart med mobil då det var den ända sladden jag fick med. Resten får ni se på mpndag eller så. Nö, nu är jag sjukt trött så jag avrundar och säger:


GOD NATT 

god natt!

Nu drar jag mig mot sängen. Imorgon blir det ju skola sen åker jag ju till Stockholm. Får se hur det blir med bloggning då men hoppas på en data får följa med iaf. Men nu är jag riktigt trött och min säng ser väldigt lockande ut. Så sov gott allesammans.

KRAM

the hills

Sitter och glor på the hills och är allmänt seg idag. Har fått i mig lite piller för hostan så hoppas det bllir bättre. Nu ska jag bara leta efter en tunika och sen blir det duschen för min del. Vad gör alla såhär sista dagen innan skolan börjar?


min sista sommarlovs dag på mitt sista sommarlov..

Jaa, det slog mig nyss. Jag har ju verkligen min sista sommarlovs dag idag. Denna sommaren har jag alltså haft mitt sista sommarlov. Jag kan inte säga mer än fy vad tiden gått fort. Den har ju verkligen flygit förbi, trots en topppen sommar så känner jag faktiskt att det är lite skönt att det är över. Det låter säkert helt psyko, och jag lovar om en vecka eller så kommer jag nog önska att det var lov igen. Men just nu vill jag börja skolan och komma in i rutinerna. Jag tycker det är så himla härligt att komma igång och göra roliga grejer men ändå harlite saker som man måste. För mig blir det lättare med träning och så. Nä, nu ska jag fortsätta med allt här hemma.

KRAM


GOD MORGON

Sitter här och målar naglarna men ska se om jag kan träna idag. Jag hostar nämligen och halsen gör lite ont. Kanske ska ta det nästa vecka då jag verkligen kan träna 3 dagar i veckan (MINST). Så det blir nog packa för min del idag och sen städa det jag redan lyckat stöka ner. Sen gör klart mitt insprationscollage som jag började lite med igår.

KRAM

drar mig mot sängen nu!

Heej!

Sitter just nu och kollar på So you think you can dance. Men ska nog fortsätta tittandet i sängen då det imorgon blir hyffsat tidig uppgång och sen träning. Ska köpa nytt kort imorgon för mitt gick ut för ett tag sedan och i sommar har jag varit dålig med att träna. Nu ska jag verkligen träna, minst 3 gånger i veckan. Denna veckan blir ett undantag pga Stockholm men sen då jävlar. Nä, nu räcker det. Så god natt allesammans!



GOD NATT

dagens outfit!





KRAM

inte direkt jobb(igt)...

Heej bloggen!

Just nu står jag på jobbet och har precis haft lite kunder. Men nu är det en lite lucka. Det är verkligen inget folk som spelar. Men idag ska det enligt bokningarna vara lite fler än igår då jag stod här på förmiddagen. Hoppas det för det blir mycket roligare om man har lite att göra. Men nu ska jag fixa lite annat när jag ändå har tiden, lika bra att fördriva den så gott man kan.

KRAM KRAM

.

Oj, igårkväll var det dålig uppdatering. Men så blir det ibland, istället satt jag och snackade med min pojk. Som jag saknar sjukt mycket, vi bor ju inte i samma stad och nu när skolan börjar så kommer vi ju inte att ses lika mycket =(
Vilket enligt mig suger, men det är ju bara att vänja sig, inget man kan ändra på.
Nog om det, just nu håller jag på att klä på mig för om lite mer än en timme så blir det jobb för min del. Sista för denna veckan. Sen så blir det packa och städa för mig. För på torsdag bär det av till Stockholm, *längtar*. För Stockholm innebär shopping och träffa lite släktingar. Lite kul, fast jag längtar mest efter shopping nu när jag har sparat ihop en massa till det. Nä, nu ska jag byta om.

KRAM

schemat är ute och det suger!



OMG! mitt schema för 3:an är hemskt. Jag kommer ju bo i skolan praktiskt taget. Det enda som är kul är dansen och typ engelskan om jag nu vågar prata inför klassen. Men ska kolla om jag kan byta engelskan så jag hamnar i ANdreas grupp- För det går in i mitt schema. Hoppas hoppas det går, men det ska jag iaf försöka få.
Nä, vad deprimerad jag blev nu =(

Pannkakor!

Nu sitter jag i soffan och har precis kollat klart filmen Allt flyter. Den var väl okej, lite smått rolig men okej. Åt pannkakor till det, riktigt gott var det.  Nu ska jag snart städa mitt rum och sen så blir det nog jag som lagar maten ikväll. Jag har börjat tycka det är kul så jag vill nu alltid hjälpa till eller laga mat. Vet inte riktigt vad kvällen bjuder på än men hoppas på en myskväll hemma eller träffa mina tjejer. VI får väl se hur det blir. Nä, nu ska jag ta mig från soffan och börja städa.


KRAM

at work!

Nu sitter jag på jobbet, men nu är det en timme då det inte kommer några kunde. Men det är ju pengar trots att jag bara sitter här. Men det kommer ju kunder om en stund hoppas jag.  Så just nu sitter jag och kollar på the hills. Ett av mina favorit program. Kom på att det spelas in i L.A och dit ska jag ju nästa år  *lycka*. Då kommer jag ju verkligen få se allt, det sa Andrea också. Man längtar ju som en galning, eller iaf jag. Kalla mig galen, jag vet att det är typ 5 eller 6 månader kvar men ändå. Jag har verkligen något underbart att se fram emot. Och det bästa är att nästan alla av mina bästa vänner ska med, kan det bli bättre? Det tycker inte jag iaf.  

KRAM

of to work..

God morgon!

Sorry för dålig uppdatering igår men efter lunchen låg jag bara och kollade på TV sen så lagade jag maten och sen åkte vi in till Hemmakväll och hyrde film. Jag hyrde allt flyter, dock så somnade jag efter typ 40 minuter så får se den iadg efter jobbet. Börjar nio idag så det är inte så farligt. Nä, nu blir det frukost innan jobbet.

KRAM

Lunch

Hemma, eller det har jag varit ett tag men satte bara på datorn för ett tag sedan. Just nu sitter jag och kollar på Marley and me. En underbar film enligt mig, ska försöka få i mig lite lunch med. Soppa blir det för mig del. Nu är den klar så dags att äta.


KRAM

work, work, work...

God morgon alla!

Hann inte skriva innan jag drog mig mot jobbet idag men just nu är det tomt på banan. Idag blir det jobb till två, sen hem och kurrera mig då jag känner att halsen börjar svika mig lite. Vill ju inte bli sjuk nu när vi drar till Stockholm och skolan börjar. Nä, nu ser jag lite folk där bort så. Skriver mer när jag kommit hem igen.

KRAM


It's time to grow up!

Nä, nu blir det sängen för min del. Även fast syrran har lite kompisar här är det nu dags för mig att hoppa i säng då det står jobb för mig på schemat imorgon. Det är jag som jobbar morgon så därför blir det sängen för min del nu. Kanske lite tråkigt då det är sista helgen innan skolan börjar igen men jag vill komma till jobbet i bästa skick om man säger så. Oj, det lät som något min mamma skulle säga, men jobbar man så har man faktiskt ett ansvar. Nä, nu räcker det för ikväll. Sov gott allesammans, för de tänker jag göra!

GOD NATT!


Paljettjackan!

Det är något som jag verkligen måste införskaffa. Ska ju till Stockholm nästa vecka så får se om jag hittar en där. Eller en paljettväst. Den kommer ju vara hur snygg som helst till den lillasvarta i höst!



ME LIKE!

USA

Igår kväll så bestämmde vi helt att vi kommer dra till USA i början av nästa år. Så just nu pågår en hel del sparande för min del. Allt som går kommer att sättas in på mitt sparkonto som just nu enbart är till USA. Helt sjukt kul och fy vad jag längtar. Just nu håller vi på att kolla på biljetter och fixar med hotell och så vidare. Vi kommer att åka till L.A och vara borta i 2 veckor.
Är det någon som varit där som har några ställen som man måste besöka? Alltid roligt med tips och så. Andrea som är en av de som ska med har redan varit där så hon vet lite vart man ska men alltid kul med tips utifrån också. Vi vill ju inte missa något under vår resa.



 
KRAM



 


Pizza

Heej!

Slutade tidigt på jobbet idag, sen så blev det hem och lata sig lite. Sen kom Frida och Ebba hem och vi drog ner och åt pizza. Så nu är jag rund och go. Nä, jag skojar bara. Nu blir det dusch sen fixa mig och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Imorgon ska jag upp och jobba så det får inte bli för sent för min del idag. Jaja, nu blir det bara en massa del så lika bra att avrunda. Vi hörs sen alla!


KRAM

at work

Nu står jag på jobbet, inte många kunder på grund av vädret. Ska höra lite med chefen snart om bokningarna om hur länge jag ska ha öppet och så. Nu ska jag försöka få tag i Bea och se om hur det blir ikväll.




Nästa: jobbet!

Nu drar jag mig mot jobbet, skriver jag inte där så blir det mer uppdatering när jag kommer hem. Ha en toppen dag!

KRAM


lockigt!


så här såg mitt hår ut igår efter jag lockat det!
Jag blev väldigt nöjd men vad säger ni?

God morgon!

Inte direkt uppe med tuppen denna morgon men men. Nu är jag iaf uppe på benen och sitter med datorn i knät och kollar på So you think you can dance. Ett av mina favorit program, älskar dans så det passar ju perfekt.
Men snart får jag nog sätta lite fart för om lite mindre en tre timmar ska jag befinna mig på jobbet. Vet inte hur länge ajg ska jobba men jaa, sen så kanske det blir hem till Bea ikväll med men jag vet inte om jag orkar för jag ska jobba imorgon och då kanske det blir mycket tidigare och så. Men det får jag se senare.
Nä, nu blir det lite brunch sen så får vi se vad jag hinner innan jobbet.

KRAM

home again!

Heej!

Nu sitter jag hemma i min stora säng, den är inte stor egentligen men efter att ha delat säng medmin pojk typ hela sommaren så känns den just nu gigantisk. Men nog om det, jag är redigt trött just nu men tänkte bara kolla runt lite på andra bloggar och sånt innan jag ska försöka sova.
Kvällen med tjejerna var topppen! Vi hade kul som vanligt, vi käkade bland annat kebab och hyrde filmer och åt godis. En massa mys och skoj, som alltid. Nä, nu ska jag försöka sova. 

GOD NATT

Nu åker jag mot Bea!

Nu är det snart dags att bege sig ner mot bussen, ska nämligen hem till Bea med tjejerna ikväll. Blir mat, säkert en film och en massa mys och snack. Jag är nästan klar, ska bara slänga på mig lite smink sen så är jag redo.
Ni får ha en toppen kväll för det vet jag att jag kommer ha, har man alltid med tjejerna!


lockade håret lite lätt!

KRAM


If I could,then I would...

Nä, nu cyklar jag in mot stan och körskolan en stund. Visar outfiten sen för då kommer har min syster kommit hit med kamera sladden. Måste inom banken med då det krånglar lite med överföringar till mitt sparkonto. Det är nog prio ett iaf.
Nä, nu ska jag cykla.



puss på er!

testa kan man iaf göra...

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=idaevelina


building a mystery...

God morgon allesammans!

Jag har nyss klivit ur sängen och sitter nu här med frukost. Jag är ingen frukostmänniska så den består bara av juice och en macka med ost. Låter väldigt boring, men jag klarar mig. Snart ska jag nog hoppa i lite kläder och sen blir det troligtvis att dra sig mot körskolan idag. Men vi får se, kanske någon av tjejerna är sugna på att göra något istället.
Nä, nu blir det para en massa babbel. Slänger in en liten outfit sen om jag orkar fota.

KRAM

nattinatti!

Nää, nu somnar jag snart här sittandes vid datorn, så nu är det verkligen dags att hoppa i säng. Sitter dock redan i pyjamas och är helt klar för sängen. Ska bli så skönt att sova, hade ju dock varit bättre om min pojk varit här men jag får väl bara vänja mig vid att han inte alltid är här. Nää, nu räcker det.
Sov gott allesammans!



glass med frukt!

Idag är jag väldigt duktig med uppdatering, jag är nyss klar med städningen och ska nu gå ner och ta lite glass med melon och lite chokladsås tror jag. Känner mig värd det efter idag. Sen blir det nog en film och hopp i säng tidigt. Har bara sovit 5 timmar i natt och varit igång hela dagen så jag ska nog försöka ta igen det idag.


PUSS&KRAM

städa...

just nu pågår städning av hela mitt rum, det såg ut som ett bombnedslag nyss men nu börjar det se ut som ett rum igen. Snart är jag helt klar, har bara dammsugning och damma kvar och typ så fixa lite. Men det fixar jag nog snabbt.


Mina nya favvisar!

Heej!
Måste bara visa er mina nya skor som jag hittade för någon vecka sen. Ville egentligen slänga in dem då, men valde att vänta tills designen och allt var på plats. Så nu måste jag bara visa dem. Dessa skor kommer verkligen att vara mina favoriter under höst och vinter. Dyra som fan var dem men enligt mig är de helt värda pengarna!
Vad säger ni, visst är dom snygga?



KRAM KRAM

Är lite sugen på denna godbit, vad säger ni!?

Nää, inte lite utan väldigt sugen på denna klänning. Kan tänka mig att ha den till ett par sjukt snygga skor med kavaj eller kofta. Men jag är inte säker,och även om jag blir det så klickar jag väl inte hem den förens efter stockholm som jag drar till om precis en vecka idag! Så vad säger ni, klicka hem eller inte?



KRAM


Ett stort tack till Denise!

Nu när jag ändå kommer ihåg så måste jag tacka Denise som gjorde min (enligt mig) underbara design. Jag är jätte nöjd, så vill ni ha hjälp med er design så tycker jag ni ska kontakta henne.
Klicka på bilden nedan för att komma till hennes blogg och se vad hon mer har gjort för designer! =)



KRAM


Vuxenpoäng!

Heej igen alla!

Jag är nyss hemkommen från stan nu. I stan mötte jag upp min pappa och vi snackade lite och sen gick vi till banken och öppnade ett sparkonto som jag nu har märkt USA -2010. Skaffade även en internetdosa när jag var i farten. Så nu blir det mycket lättare att flytta över mina pengar som kommer på kortet in till sparkontot. Så nu kan jag fixa och föra över som jag vill när jag vill. Lite vuxenpoäng till mig! Nä, nu ska jag värma lite lunch och gå en runda med chivas!



KRAM

Nu startar jag på riktigt!

Så, nu är designen på plats och jag kommer börja blogga på riktigt nu.
Just nu sitter jag i soffan och kollar på någon tråkig serie på tv:n. Kim ligger fortfarande och sover, han är nog trött då vi kom hem vid ca: 04.00 efter en superkväll på KRÄM tillsammans med Erika, Bea och Andrea och självklart en massa andra. Vi dansade och idag värker fötterna lite, men det är det värt. Nä, nu ska jag fixa lite frukost och sluta babbla på här.



KRAM

RSS 2.0