Fredag

Heej!

Nu är de dags för mig att gå in mot stan och bussen som ska ta mig till jobbet. Sedan ikväll blir de god mat och film här hemma.För att ladda upp för lördagen då vi ska ut och fira Andrea med god mat och en härlig utgång. Helgen kommer bjuda på en massa roliga saker. Nä, dags att gå så jag inte missar bussen, taxi resorna har blivit för många den senaste tiden.


Monday morning

Är hemma igen och fixar med min mobil. Den fungerar hittills och jag hoppas de fortsätter så då jag fick en ny igen.
men snart blir de fika med Sofia och Linn. Väntar bara på ett sms från dem.

 

my baby is back, and this time for good i hope!

 

KRAM!


going to get my baby back!

Då var man hemma i Halmstad igen, ska gå in till stan och hämta min mobil. Hämtade ju ut en ny för bara några veckor sen men den hade ett programvaru fel så fick lämna in den samma dag. Men idag hoppas jag att den kommer tillbaks hel och fin. Sedan blir de nog att träffa lilla S. Såg henne redan igår då jag direkt åkte hem till henne när jag lagt in mina väskor. Nä, dags att hämta min iphone!

 

KRAM!


going for a walk

Efter en dag med underbar åkning i underbart väder sitter jag nu i stugan och kollar Gossip girl.
Ska snart ge mig ut på en promenad och njuta av Åre en sista stund. Imorgon åker vi hem, inget jag direkt ser fram emot. Men jag kommer åka tillbaks tilll åre, kanske mer snart än jag eller någon anar.

 

KRAM!


giving it my all

nu blir det ut och åka ännu mer bräda, sista dagen med åkning och allt! Kommer njuta av allt då jag verkligen inte vill åka hem.

 

KRAM!


music

7

count on me - Bruno Mars

Change of seasons - Sweet thing

say - John Mayer

25 - Oskar Linnros

 

Mina favoriter just nu, de spelas väldigt flitigt av mig, ger såna minnen och de är låtar med såna betydelser.

Har ni några favoriter, dela gärna med er, alltid kul att få in nya låtar på ens spellista!

 

KRAM


återhämtning

Sitter hemma och återhämtar mig lite efter dagens åkning. Snart blir de after ski med någon öl eller så. Just nu väntar jag på mamma och Johan så vi kan handla lite innan after skin.

pic: nyss och innan vi åkte till backen idag!

och jag vet smygreklam i massor, hihi

 

KRAM!


dags att åka bräda!

Drar mig mot backen, solen lyser så dagen ser ut att bli helt underbar!

 

KRAM!


Hope

Hej alla!

Kvällen har bjudit på god mat på Wallmans, Dippan, även en väldigt bra underhållning skedde där. Var på After ski där för några dagar sen och de är gryma och ritkiga charmtroll. Efter de tog vi en liten promenad uppåt till vin baren där vi pimlade lite vin som man säger. Blev även lite champange, riktigt mysigt. Imorgon blir de mer bräda och förhoppningsvis en grym after ski på bygget som valdes bort idag.
men i allt detta så måste jag tänka en tanke på min underbara bästa vän S som ligger på sjukhuset just nu. Hade jag varit hemma så hade min natt spenderats vid hennes sida. Men jag får träffa henne på söndag hoppas jag, kvalitetstid med henne  är jag i stort behov av. En vecka utan hennes underbara ansikte ochh närvaro är inte okej.

 

KRAM!


I remember...

Nu drar vi oss ner mot Dippan/Wallmans för middag med show typ. Är totalt opepp på allt just nu så vet inte hur länge jag orkar men lite mat är väl aldrig fel.
Tänker på er där hemma just nu, önskar jag vore där med er. Men tänder ett ljus här för samma sak samma stund, jag minns jag lovar och framför allt jag glömmer aldrig! Du finns alltid i våra hjärtan M!

 

KRAM


ner mot byn!

Nu ska mamma och jag ge oss ut en sväng i byn och kolla lite i butikerna innan vi ska ut och äta på Dippan.

 

Pic: vid lunch innan vi gav oss ut i backen igen!

KRAM!

Sovmorgon!

Idag tog vi oss en sovmorgon men ska snart ge oss ut i backen. Befinner mig som sagt i Åre just nu och har gjort de sedan i Söndags då vi hade en rejäll biltur hit. Åre är helt underbart för er som inte varit här. Åkningen är grym, och byn är riktigt härlig. Men nu är de dags att ta sig ut i backen, inte ritkigt toppen väder just nu men några åk är ett måste! Kanske slänger upp lite bilder från dagen sen om vi får några bra bilder!

pic. just nu i mitt grymt snygg underställ!

 

KRAM!


ute på jakt

Är just nu i jakten på den perfekta simpla klänningen. Klänningen som funkar till vardagen med snygga boots och koftor men samtidigt till festen med klackarna och kavaj och en clutch.
Har hittat dessa(tror jag), men behöver hjälp med om de är någon av dem som är den perfekta simpla klänningen!

Åsikter uppskattas! Så uttryck er!

 

 

KRAM E

you can count on me like 1, 2, 3...

And I know when I need it,
I can count on you like 4, 3, 2,
and you'll be there



S - Den starkaste och mest inspirerande personen jag känner. Hon ger mig styrka och ger en hopp. Hon lyser upp tillvaron för hon tror, för att hon vill och framför allt för att hon kan.
Hon klarar allt trots de som pågår för tillfället, hon är modig och hon ser de som ingen annan ser.
Hon ser, hon lyssnar, hon förstår, hon hjälper.
Hon är superwoman med stort S!
Kärlek till dig min vän!


semester!

 

KRAM!



Minnesstunden var fin, men jobbig. Jag är inte gjord för sånt här, jag kan inte allt detta..
Många var där, men en saknades och de var du! Men trots att jag vet att du aldrig kommer sitta här med oss igen så ska du veta att du föralltid finns i våra hjärtan. Du är saknad ska du veta! Du var inte gamal men du har gjort stora avtryck på oss som står kvar, och vi kommer alltid att minnas dig!

♥♥♥

Vi älskar dig!
föralltid i våra hjärtan!
glömmer dig aldrig!!!

♥♥♥

my baby is back!

Äntligen har jag min först bra nyhet på länge även om den är minimalisk och inte lyfter eller fixar något ett dugg så är den iaf positiv. Fick nämligen tillbaks min Iphone idag, de blev ett litet lyckorus som varade för en liten sekund. Idag är ännu en dag med känslor och ikväll kommer vi alla att samlas för en minnesstund.
Kommer vara bra att prata med alla och minnas tillsammans. Men innan dess ska jag ta en dusch, och hämta syrran och kanske göra en galen sak.

 

KRAM!


Carpe diem quam minimum credula postero

fånga dagen, lite ej på morgondagen!



få ord med stor mening,
du är saknad,
förevigt med oss i våra hjärtan!

♥♥♥




och vi fortsätter växa, fast han förblir 18 år......

ofattbart
saknad
sorg

♥♥♥
vila i frid!
♥♥♥

it's gonna be a night to remember!

Då var de fredag och man är ledig för en gångs skull. Har suttit på sjukhuset hela dagen och kollat film med Sofia. Och nu är jag hemma mätt och ska snart ta en dusch för ikväll ska vi fira Hasse även om de blir en hyffsat tidig kväll för mig ändå för imorgon är de jobb som gäller. Men de klarar jag galant för imorgon blir de lite firande eller ett stort firande av Josefin som blir 20!!! Då ska jag även unna mig några glas något som annars för mig ör ett nej nej vid jobb dagen efter. Nä, duschen och sen ska jag städa en sväng här hemma!!! Kanske kan visa lite bilder på mitt lilla hem. Lite kvar att fixa men de är nästan som jag vill ha de!

 

KRAM!


not just yet...

Har svårt för att sova, känner träningsvärken komma, blir nog kanske ingen träning. Får se om hur de känns imorgon. Men iom att jag har svårt att sova så hade jag lite tråkigt och såhär blev de.


pic: lite redigerade i färger och så. Men såhär tjock är jag in real life!



KRAM!



let's go all the way

Njuter av livet och de dagar som ges, ska snart sova. Morgondagen bjuder på träning, jobb och fix med en outfit till lördagen då de blir att fira Josse! Men de är imorgon, idag har de inte hänt så värst mycket, har tränat imorse och sedan träffat lite vänner och sedan tränat igen, hämtat mamma och syrran och sen glot film tillsammans med ett gäng härliga killar. Men ska sova nu så jag hinner med träning och stan imorgon innan jobbet. Kommer säkert ha träningsverk imorgon men får bita ihop.

 

KRAM!


back on track

Trots att klockan är mycket så är jag vaken, jobbade till nio och har cyklat idag. Sen efter har jag fixat lite här hemma, ätit och kollat igenom de senaste avsnitten av Stylisterna. Just nu kollar jag lite tv och fixar med papper till min Iphone. Får troligtvis hem min nya nästa vecka. Då ska de bli ett fint skydd så jag inte spräcker skärmen igen. Ska snart sova,. ska köra lillsyrran till skolan imorgon och sen fixa en del här hemma. Bland annat storstäda här hemma, träffa Sofia hoppas jag och sen mysa med hundarna hela dagen!!1 Kommer bli en toppen dag.

 

KRAM!


RSS 2.0