to build me up and tear me down....


Nu tar jag och hoppar ner i sängen! Vill redan börja samla in alla sömn jag kan inför helgen!

GOD NATT!


den trettioförsta mars!



KRAM


Titta vad som flyttat in hos mig idag!!



It's time for us to make a move...

Usch vilken dag detta har varit, vaknade upp med världens migrän och blev sängliggandes hela dagen. Det är först nu som jag känner mig bättre, till och med min yrsel börjar bli bättre. Ska försöka städa mitt rum lite nu och börja på min svenska så jag kan göra klart den imorgon. Imorgon blir det skola och plugg, och så ska jag leta efter en sjukt snygg ring som även ska finnas i lilla Halmstad så den ska jag också leta efetr en stund.


idaevelina - min favvo lista på spotify!

 


kärlek är ett brev skickat tusen gånger...

God dag!

Sitter här och pluggar, men de går inget bra för min motivation dog nyss och jag tror jag behöver en powernap! Skolan idag var kort men ändå vandrade jag igenom den som ett lik typ. Nu ska jag plugga klart bara sen förljer jag nog med min mamma och kolla på min syster som ska hoppa något på sin skola idag. Vill ju kunna stödja henne så som hon alltid stödjer mig.För mi n syster är verkligen den bästa man kan tänka sig, hon finns alltid där och hjälper en då man behöver henne som mest. Och hon dömer mig aldrig för saker som jag gjort för hon kan förstå så jävla bra. Nä, plugg och powernap närmst!



LOVE YOU SIS!
och jag är medveten om hur snygg denna bild är på oss!




but I'll try for your love..


If i walk, would you run?
If i stop, would you come?
If i say you're the one, would you believe me?
If i ask you to stay, would you show me the way?
Tell me what to say so you don't leave me.


putting my heart back together....


FAVORITER!


Daughtry - over you
Melissa Horn - lät du henne komma närmre
Asher Book - try
Tank - I did it
Melissa Horn - Falla fritt
Secondhand serenade - why
Kings of Leon - sex on fire
Eskobar - someone new
Alicia Keys - try sleeping with a brooken heart
Darin - you´re out of my life
Secondhand serenade - Like a knife


yesterdays!!


Såhär såg jag ut när jag igår dansade loss på Underbar tillsammans med underbara Erika!
I en svart klänning från Forever tillsammans med en ny tröj-sak ( som har en cool luva typ )! Till det körde jag på vita converse för det är det bästa att dansa i enligt mig!


langar fjortispose I know!


men vad fan, nu slår vi klackarna i taket!


nu känns det som om våren äntligen är påväg!



KRAM


jag lyckas då alltid!

Gissa om jag fick panik då jag steg ur duschen på övervåningen ( läs övervåningen ) och upptäckte att det inte fanns några handdukar där. Sprang snabbt i panik ner för trappan och in i badrummet där nere. Hoppas ingen granne såg för de undrar väl vad fan jag gör när jag springer naken! Men sånt är typiskt mig, lyckas alltid sätta mig i dessa knäppa situationer!


oh ja, man får ju bjuda på sig själv!


pluggar =(


prov imorgon och det kommer verkligen att gå åt skogen! Jaja, får göra mitt bästa iaf!


If i ask you to stay, would you show me the way?



nya hörlurar från wesc, de är überbra!


and maybe i'm not ready...

Jag sa bara för någon dag sen att jag kände mig lycklig, men jag måste ha svävat på rosa moln för en sekund för helt plösligt landade jag hårt på marken och insåg att allt fortfarande var skit, om inte ännu värre än förut. Jag trodde allt var löst, att vi hade tagit ett steg framåt men allt jag såg var fel det var två steg bakåt istället...
Jag känner just nu att inget är värt det, för hur länge orkar man ge så mycket om resultatet ändå bara blir noll. För snart orkar jag inte mer, för inget är värt det längre. Inte ens du, jag är ledsen jag är olycklig. Där jag sa det, jag är olycklig av situationen jag är i just nu och vet inte hur jag ska ta mig ur detta. Jag behöver dig och de vet du, men du spelar ditt jävla spel och leker med mig som en jävla docka. Hur mycket tror du jag orkar, hur många smällar tror du jag orkar ta,!?
 
 


take me back to the start...

Nu hoppar jag ner i min säng med Gossip girl rullandes på TV:n. Imorgon skjutsar mamma mig till skolan vilket uppskattas, jobbigt att inte ha bil varje dag men det funkar än så länge. Jaja, jag saknar USA mer än något annat idag och är trött på gråa svensson Sverige nu. Jag vill cykla längs stranden, springa in på Forever 21 och kolla på allt nytt som kommit in, köpa den där bh:n som jag inte köpte sista dagen, jag vill dricka vanilla bean frapuccino och fixa naglarna nu! Någon som är med mig på att dra dit men inte komma tillbaks på ett bra tag?


natti natti!


take me back to the start...

Nu hoppar jag ner i min säng med Gossip girl rullandes på TV:n. Imorgon skjutsar mamma mig till skolan vilket uppskattas, jobbigt att inte ha bil varje dag men det funkar än så länge. Jaja, jag saknar USA mer än något annat idag och är trött på gråa svensson Sverige nu. Jag vill cykla längs stranden, springa in på Forever 21 och kolla på allt nytt som kommit in, köpa den där bh:n som jag inte köpte sista dagen, jag vill dricka vanilla bean frapuccino och fixa naglarna nu! Någon som är med mig på att dra dit men inte komma tillbaks på ett bra tag?


natti natti!


I found them!

Äntligen hittade jag de jag letat efetr sen jag kom hem typ och nu har de äntligen fått in dessa underbaringar på Lindex. Får nog köpa på mig något par till, ifall att de skulle gå sönder. Vet hur lätt de är att dra upp den där maskan ibland.



KRAM


I found them!

Äntligen hittade jag de jag letat efetr sen jag kom hem typ och nu har de äntligen fått in dessa underbaringar på Lindex. Får nog köpa på mig något par till, ifall att de skulle gå sönder. Vet hur lätt de är att dra upp den där maskan ibland.



KRAM


Johan Falk

Ska hoppa ner i sängen och fortsätta kolla lpå Johan Falk, det är väl snart slut och då får jag väl försöka sova. Är sjukt yr just nu så vet inte hur jag kommer lyckas. Imorgon blir det skola och lite plugg. Orkar inte plugga med måste verkligen vilket suger stort. Jag har ingen ork nu, beror nog lite på att jag är sjuk med. Nä, kolla Johan Falk nu!




KRAM


lät du henne komma närmre?


Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?


you would not belive your eyes...


it's gonna be alright...

God morgon!

Sitter här och äter frukost, ska snart slänga på mig lite kläder och sen plugga. Gårkvällen var askalas tills jag fick sjukt ont av mina kramper men då var klockan ganska långt slagen så det gick fint. Jag körde ju igår så det gick snabbt och lätt hem enda fram till dörren. Men attans som vi dansade och skrattade, längtar redan tills nästa fredag då det är dags att återigen ta på partyklänningen och dra ut.



KRAM


happy

Heej!!
Sitter just nu hos Andrea med Beatrico och laddar med musik, I love music!!!
Är iaf på toppen humör just nu, är glad och känner mig lycklig. Längesen jag kände att jag var lycklig och jag vet inte riktigt vad det beror på men bra som tusan är det iaf och jag hoppas det håller i sig.
Nä nu ska jag inte babbla mer här utan hoppa ut mitt i rummet och fortsätta så fult som jag bara kan för det är kul! Och nej, jag är inte knäpp. Jag bara släpper fri och bryr mig inte längre om vad andra tycker jag är jag och det är take it or leave it liksom!
KRAM

moving my hips like yeah!!!!

Nu drar jag ut och möter upp mina fina vänner för att sedan göra stan osäker!
Ses vi ute eller?

KRAM


picture this...


snacktime!

Heej!

Har fortfarande inte städat här uppe, men det gör jag senare för just nu har jag ingen ork. Ska ta mig ett litet mellanmål hade jag tänkt, sen får vi se. Kollar iaf Gossip Girl nu men har snart sett klart första säsongen, dags att köpa den andra nu känns det som. Nä, mellanmål och så =)


Lägg märke till min svarta naglar och mitt nyplattade hår!

KRAM


If I could turn back time...

Pausar just nu fårn städandet men är praktiskt taget klar med nedervåning. Tog mig stunden att måla mina naglar svarta efter att ha fått bort nästan allt av min nagelförläningning som jag gjorde i USA. Vill ju gärna att naglarna ska "läka" lite innan balen då jag förhoppningsvis kommer att göra nya naglar. Har ett nagellack från USA nu som torkar skitsnabbt så medans jag skrivit detta har nagellacket på min vänstra hand redan torkat! Tummen upp!!!
Dags för andra handen sen så städa lite till!



KRAM


städning på g!


it's only gonna break your heart..

God morgon! 

Sitter just nu och kollar lite tv och fixar mig lite för jag ska snart hämta min syster från skolan snäll som jag är. Dock så tar hin med sig Chivas till stallet vilket blir skönt för då är inte han ivägen då jag ska städa för mamma och Johan som kommer hem imorgon. Inte för att jag stökat ner mer än lite i köket, men det måste ju städas så slipper de och jag får guldstjärna. Jag menar ingen kommer ju städa för mig när jag flyttar hemifrån så lika bra att visa sin vuxna sida lite extra.

KRAM

to late to say I'm sorry...

Hejhopp!!!

Sitter här mår allmänt dåligt, känner mig spyfärdig nu med. Blir bara värre och värre. Men tar ju ett tag för antibiotikan att värka så jag får väl hålla ut några timmar till. Ska snart ut med hunden sen fixa oredan i köket och unna mig lite kladdkaka som jag bakade för igår tror jag.


Det kommer funka, måste funka, nånstans där finns vår plats....


Chivas

Fick en fråga vad jag har för hund, så svaret är att min familj har en wachtelhund som heter Chivas!


Söta Chivas!


jaha, då går man på antibiotika...

Usch fy och blä!

Efter att jag tagit min gardasil spruta idag så frågade jag lite om mina kramper och så som jag haft i veckan. Fick ta lite prover och de visade sig att jag hade tecken på det som fick mig inlagd å sjukhus i somras. Så nu sitter jag här med feber och antibiotika som jag ska börja med idag. Detta suger, så nu bäddar jag ner mig i soffan och kollar på Gossip Girl!



KRAM


unstoppable

Dag för promenad med hunden sen blir det mat hos pappsen sen plugg som tusan och sen sova gott i min säng. Dagen imorgon bjuder på skola, ta spruta och en massa plugg.


ta mig tillbaks,


plugg på bibblan!

Just nu sitter jag och Erika på bibblan och pluggar. Tog ett tag för oss att komma igång då nät-uppkopplingen krånglade som tusan i början. Men u är vi igång och håller på att ändra och lägga till ett litet kapitel som handledaren var lite tjatig om att vi skulle ha med så nu fixar vi med de. Ska ha möte med henne på måndag så vi vill ju gärna ha lite nytt att visa upp. Sen är det ju skönt att ha det ur världen också om man säger så.



KRAM


Time to get back...

Sitter här och kollar Gossip girl säsong 1, vill kolla mer men måste åka till skolan snart igen. Har bara religon sen sätter jag och Erika mig på bibblan för att skriva klart vår projektrapport. Sen blir det hem ut med Chivas fixa med presentationen tills imorgon och sen sova riktigt gott! SKriver mer sen om jag hinner, fast tar med datorn till bibblan så det gör jag nog.


KRAM


16 mars!

 

KRAM


who?

Heej!

Sitter här i min säng och somnar nog vilken sekund som helst. Har haft en toppen helg och varit på bio och kollade på en helt underbar film. Såg Remember me och den var helt underbar, så stark, djup och en riktigt bra historia. Säger inte mycket mer om den men har ni chansen så se till att se den.



ps: taack för alla kommentarer som trillat in, mycket roligare att skriva nu! =)


Cause when I leave for the night, I aint coming back



KRAM


Cos somehow I'm drawn to danger

Efter en lång skoladag, träning med tjejerna sitter jag nu här en godisbit tjockare och en Johan Falk film rikare. Ska snart dra på en liten räd, nä skämt å sido men ska snart dra ut iaf. Fast måste sova tidigt för imorgon då ska jag tävla med tjejerna i varberg sen fortsätter min roadtripp uppåt i landet för att spendera min helg där.


att åka hiss är kul!


12 mars!

Morsningkorsning!

Redo för skolan och jag ska inte köra förens om en halvtimme så hinner med ordentlig frukost idag!
Ingen outfit som jag tänkt idag då jag redan hoppat i danskläderna och går i dem hela dagen då jag ska sticka till jobbet direkt efter skolan . Måste fixas lite idag om jag ska komma iväg imorgon så lite kvällsplaner har jag.


favvotröjan är på då blir inget fel!

KRAM


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd, och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?


som en ny människa

Heej!

Kom precis hem för jag var iväg och hämtade min syster, så nu sitter jag här och lyssnar på musik. Väntar på god mat för idag blir det något eget-skjutet med klyftpotatis och sås. Längtar efter maten då jag inte ätit lunch eller frukost idag. Imorgon blir det skola och träning med tjejerna sen så blir det säkert något kul på kvällen. Måste packa lite för min roadtrip och mäta upp mat till hunden för han är min följeslagare till denna resan då jag kiommer bo ensamm nästa vecka då mamma och Johan åker skidor.
Nu ropar de att maten är klar =)

KRAM

New York

Vi började ju vår USA resa med 4 dagar i New York. Vi landade den 11 februari ohc kom till hotellet framåt eftermiddagen. Där fixade vi oss lite snabbt innan vi började utforska området kring vårt hotell. Vi bodde precis vid Time square och två "blocks" från 5th ave. Så vi hade när till allt och lätt att ta oss med tunnelbanan. Vi hann inte så mycket mer än att äta lite och planera kommande dag innan vi gick till hotellet och la oss. Andra dagén började vi med frukost på Starbucks ( mitt favvoställe ) sedan tog vi tunnelbanan till färjorna som skulle ta oss ut till ön med Frihetsgudinnan. Vi tog båten ut till ön och gick omkring tog bilder och bara njöt av det fina vädret. Sedan åkte vi in mot hotellt och kollade lite i affärer och shoppade lite. Vi gjorde även ett stop vid Centry 21 och ground zero innan vi kom hem. 
På lördagen tog vi oss upp hyffsat tidigt och åt frukost på något mysigt ställe. Sedan gick vi upp till 5th ave och började gå mot Central park. Vi shoppade lite påvägen dit och hem och njöt av att gå runt central park som var så vackert. Kan bara tänka mig att sitta där på sommaren och läsa en bok eller ta en latte. Det är något jag verkligen vill göra så en tripp till NY i sommar är inte helt omöjligt.  
3 och sista riktiga dagen så gick vi för att leta upp Empire stat building. Och näär vi väl hittat den så hittade vi även Victorias secret och forever 21 för första gången och pengar spenderades flitigt på båda ställena. Sedan somnade vi hyffsat tidigt för att dagen efter bege oss till flygplatsen för att flyga mot Los Angeles.


(alla bilder är klickbara för att se i större format)

USA 2010

Nu var det ca 2 veckor sedan jag kom hem från USA. En helt underbar resa som jag aldrig kommer glömma. Vi började vår resa med att tidigt en torsdag morgon sätta oss i bilen som skulle ta oss upp till Göteborg, Landvetter. Därifrån flög vi till Düsseldorf för att sedan fortsätta mot New york. I New york spenderade vi 4 dagar innan flög mot Los Angeles. Vi stannade i Lis angeles i ca 14 dagar, Sedan var det dags för hemresa och den 1 mars satte vi våra fötter på svensk mark igen.


allt för min syster


Såg precis filmen allt för min syster. Jag är helt tagen, tror aldrig jag sett en så stark film innan.
Har ni chansen så måste ni se denna filmen.  

 


I know I'm playing with fire, but I don't know why...


love ♥


right now!


glor glamorama och sminkar mig!

Linnet kommer ifrån USA!


deep below it burns

God morgon!

Vaknade för en liten stund sedan och ska snart trippa ner en våning för lite frukost.
Igår var sjukt mysigt, god mat och en hyffsad bio. Vi såg Alice i underlandet och den var lite knepig ibland men bra. En toppenkväll var det iaf, sånt borde man göra oftare. Kom hem hyffsat tidigt och somnade ganska direkt.

Idag blir det att åka till träningen med tjejerna, ska bli kul. Sen ska jag storstäda mitt rum och rensa garderoben för att få in det nya och fräscha som fick följa med från USA.

KRAM

it's friday I'm in love!

God morgon!

Vaknade för ett tag sen utav mig själv. Somnade dock åtta igår pga att jag fick migränanfall och la mig så därför jag vaknade jag nyss. Så nu sitter jag här i min morgonrock nyduschad, och har precis ätit frukost. Ska snart köra syrran till skolan sen hem och fixa mig innan skolan idag. Ikväll blir det restaurang och biomys med världens bästa tjejer kommer bli underbart. Skönt med tidig kväll för imorgon ska jag återinta rollen som tränare nu när jag äntligen kommit hem igen.


i min morgonrock!


xoxo



KRAM

ca 15 cm borta!

Här är en cam bild på håret(ursäkta kvaliten men det får duga sålänge).
Mitt hår är fortfarande långt men nu känns mitt hår mer lagom.


bilden till vänster är en bild från november och den högra är från idag när jag kom hem från staden idag.

KRAM


100 dagar kvar, innan vi sjunger för vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra!

Idag är det exakt 100 dagar kvar tills studenten. Längtar som tusan och imorgon ska jag hämta ut min student mössa med glas och sånt som jag beställt. Nu är det riktigt nära och jag ska verkligen ge allt nu!


already gone...

Heeej sitter här och skriver på mitt tal som jag ska hålla i svenskan. Ska skriva tal till min pappa och hans sambo på deras bröllopsdag eller jag hittar på men kanske får användning för det sen. Pappa om du läser detta så är jag ute i god tid och hoppas på bröllop! =)
Har varit i skolan som vanligt, fixat en sak för klassen så hoppas de blir glada när jag berättar detta imorgon, klippt mig så 15 cm försvann. Känns kort men håret har ändå längd och att klippa sig var riktigt härligt då mitt hår hade var lite slitet. Bild kommer sen och även en före bild om jag hittar någon som visar håret bra. Nu ska jag snart äta och sedan skriva klart min svenska och kolla Grey's som har premiär idag!





KRAM


3 mars



KRAM


It's time too let it be...


grå, grå, grå vardag..

Idag var back to reality, och nu kommer jag behöva plugga som tusan. eller ja, skriva ett tal och lite så. Känner att allt kommer bli bra och längtar mer än någonsin efter studenten. Bara strax över 100 dagar kvar och innan detta finns saker att göra och kämpa för vilket gör allt lättare. Nu ska ut med min hund och sen laga mat, fy vad gott det är med hemmalagad svensk mat nu. Love it!

KRAM


shoes!

 



dessa skor + ett par balskor(ej på bild) fick jag med mig hem från USA!


Borta bra, hemma bäst!

Sitter nu i mitt egna rum med kläder skor och väskor överallt. Har kommit hem för några timmar sen och håller på att packa upp och slänga saker som ska till tvätten. Ser ut som ett bombnedslag och det får det göra tills jag rensat min garderob och fått ut skitsaker som jag inte längre vill ha och får plats allt med nytt som fick komma med hem. Bilder och texter om denna fantastiska resa kommer snart. Ska bara få bilder från alla de andra tjejerna så jag har bilder från allt som vi gjort under vår resa. Nä, nu ska jag försöka organisera lite så jag iaf kan krypa ner i min egna säng sen utan en massa saker!

xoxo

RSS 2.0