År 2010

Bjuder på lite bilder från favorit stunder från år 2010!







KRAM

I'm done

Heej!!!

Efter att ha sprungit mellan jobb och julfirande och födelsedagsfirande har jag nu äntligen fått tid till att vara hemma lite. Har precis fixat i sovrummet och rensat i garderobenm för att få plats med nya saker!
Ska hoppa ner i sängen och läsa lite innan jag måste sova för imorgon klockan åtta är de dags för sjukgymnasten och sen jobb.

 

KRAM


Merry Christmas

God jul alla!

inviger min julafton med jobb innan de blir att fira hemma hos pappa idag!

 

KRAM


I'm falling..

God morgon!

Med lite saker att fixa innan jobbet idag är jag upp och klar redan nu, ska fixa lite smått sen åka mot jobbet. Ska kolla så alla räkningar blir betalda och fixade och lite sånt smått! Sen efter jobbet blir de hem, kanske träna en sväng om ryggen pallar och lite fix här hemma med!

 

KRAM


slow down

kan inte sova, inget nytt de inte

jag har ont, inget nytt de inte

huvudet dunakr, inget nytt där inte

måste få andas en stund...


all in!

Heej!

Efter en lång men väldigt bra dag sitter jag nu i köket i min nya tröja med min syster och vi håller på att göra knäck. Vi fick nästan klart alla julklappar, bara en kvar men den ska syrran fixa imorgon så de är lungt. Fick även en klipptid idag och de blev skitbra, 15 cm är nu borta och jag trivs grymt i de. De är rätt så kort om man jämnför med tidigare men ändå långt!

FÖRE!

efter!

kanske inte syns så mycket men de är 15 cm kortare och de känns!

lite hårdare lockar på första bilden, andra lätt i topparna!

 

 

KRAM

 


If you ever felt love

Ger mig ut en sväng i hopp om att hinna klippa mig och finna de sista julklapparna! Ska möta upp min syster så ska vi gemensamt fixa de sista!

lägg märke till väggen bakom som pryder bakom min säng!


KRAM

jag vet vad du tar för att stå kvar...

Heej!

Ännu en dag som sprungit förbi. Hunnit med en hel del och sitter just nu och väntar på att sista maskinen med tvätt ska bli klar. Sen ska jag dra mig mot sängen för imorgon så väntar jobb och en ny vecka!
Nä, dags att kolla om tvätten är klar!

 

KRAM!


Bring it on!

Heej!

Är hemkommen från min runda på stan, möte upp min syster som hon redan har berättat här då jag sett hennes lilla inlägg. Vi hittade en hel del julklappar och planerade resten som vi ska köpa på tisdag då jag är ledig! Trots att de var julklapps jakt hittade jag en mössa och ett par stay up-s till mig själv. Mössan är så underbart härlig så jag sitter redan i den och stay up-sen är till jul och nyår så man kan känna sig fin inifrån och allt! Skulle vilja visa allt fint vi hittat men de går ju inte då de är julklappar! Så dagen har varit väldigt bra och nu måste jag städa, lägenheten är inte riktigt i topp.

 

KRAM!

 



gästbloggar

Utan tillstånd !!
Sitter i evves lägenhet och softar hittade ett ballerinapaket så smakade en kaka :)
Känner på mig att hon kommer bli väldigt glad efter mitt fin fina inlägg men happy face på mig tänkte nu är hon inte är här kan jag sno tillbaka mina nya jeans som hon har tagit !! :(
Min syrra hade mens igår för alla som ville veta en riktig liten grinig sak ussscch !
Nu ringde hon och sa att hon är i stan så får palla mig dit och fixa lite julklappar till alla och tilll mig som syrran ska köpa ;)
Jag gillar min lilla söta syster även om man inte alltid tror det (y)

Jag vet att hon älskar mig!




// Lillasyster :)

we don't need to understand!

Hej!

Efter en galet kul kväll igår mår man som man förtjänar idag. men jag vaknade ändå hyffsat i tid idag och ska nu ut på stan och leta julklappar till mina nära och kära!

 

KRAM!


could you stay my love!?

hade velat säga fasiken vad gött de ska bli med en ledig helg men sen kom jag på att jag jobbar imorgon med trots allt. men de gör inget, trots allt som sker så kan jag leva på stunden som jag fick uppleva igår. Stunden då jag äntligen fick träffa min lilla ängel igen. trots att allt är på sin kant än så var de så skönt att se hennes ansikte, krama om henne. Jag hamnade i ett lyckorus som jag kan leva på ett bra tag. nä men nog om de, för tillfället ligger jag i soffan nerbäddad under mitt täcke, är totalt slut opch kroppen har verkligen ingen ork. Så imorgon hur de än blir så måste jag andas hela dagen vilket jag inte gjorde idag kan man säga. men tack vare underbar kollegor så blev de brea och man kände att de förstod! CG rocks bTW!
Nä nu blir de Gossip girl för hella slanten!


counting for minutes I've been feeling this way

Åter en dag har bara sprungit iväg, och nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Vilket jag har haft väldigt svårt att göra på den senaste tiden. Tror mycket beror på huvudet men idag är de mer än så. Jag tänker på dig min kära vän, kom hem! Jag behöver dig här, nu och föralltid!
Tänker på hur jag ska orka med resten av veckan, men den kommer gå galant med mina underbaringar till vänner och jobbarkompisar och familj, jag tänker på hur jag ska hinna med att köpa julklappar jag om jobbar fram tills jul och till och med över julhelgen. Men de kommer gå, får skicka lite bud att fixa små saker kanske.
Nä, nu är de dags för ett avsnitt Gossip girl för att försöka komma till ro!


 

KRAM!



Tisdag

Heej!

Sitter i soffan och har precis ätit lite. Ska snart fixa med disken och sen ska jag hoppa ner i sängen och kolla Gossip girl. Dagen idag har varit bra,första jobb dagen för denna vecka, den var lite stressig imellanåt men de gick bra. Efter jobbet kom pappa och vi satte upp en tavla. Blev så grymt bra, de är en liten bit av perfektion som hänger på min vägg just nu. Tack pappa för den underbara inflyttningspresenten! Annars har jag inte gjort mer än att få lite besked om saker som jag ska gå igenom för att få lite svar ang min konstanta huvudvärk. Nä, nu ska jag kolla Gossip girl och diska!

 

KRAM


göra om, göra rätt

De är dags att bryta mönstret, hitta nya vägar, ta vara på vad som är rätt och bäst för mig,
låta allt de som slår ner mig bara sväva förbi så jag inte slås med.


Jag ska ta vara på allt,
jag vet att jag kan,
jag ska ta nya tag och
fortsätta stå på egna ben!

hit me with your best shot

Klockan är lite för mycket men jag kan inte sova, är inte ens trött. Borde sova då de är jobb som gäller imorgon och veckan ut, ska desutom på utbildning imorgon så måste vara lite allert i huvudet då de är en viktig utbildning för mig. Är inte ens trött vilket jag blev lite gladare över då jag nyss fick prata med världens bästa en stund, vilket gjorde min dag även om allt inte är som de ska i vår tillvaro just nu. Men nu ska jag lägga mig i soffan en stund för någon gång blir jag nog trött snart!

 

KRAM!



since you been gone

 

de har hänt mycket den senaste tiden,

jag var redo för de ena ,

de andra bearbetar jag fortfarand då jag fortfarande inte förstår,

men jag vet att jag måste leva i nuet och ta vara på varje dag,

CARPE DIEM!


when love breaks down inside....

jag tänker på dig varje dag, varje timme, varje minut, ja varenda jävla sekund ska du veta, jag är rädd och vilsen men jag vet att du är stark. Du är starkare än allt detta och kommer vinna denna fajt även om den är svår så är du den starkaste av er två....

All min kärlek till dig

RSS 2.0