GRATTIS!

Fick ett sms av min underbara vän erika som nyss tog körkort.
STORT GRATTIS TILL DIG, DU ÄR BÄST!!!


all you left me was yesterday..

God morgon!

Uppe med tuppen trots att jag börjar vid tolv. Ska nu hoppa i lite kläder och sminka mig lite. Sen ska jag åka och lämna några CV:n innan skolan. Sökte faktiskt 3 jobb redan igår men har några till att söka innan jag åker.
Sen ska jag till skolan för en lektion sen blir det jag och Erika som slår oss ner på bibblan och skriver klart vår rapport i PA. Sen så ska jag hem och packa och skriva klart engelskan.


KRAM - 2 dagar kvar!!


fixar med musik inför resan med systeryster!


you can do it!!!

God morgon!

Idag är det fredag, det gillas och min enda sovmorgon på veckan gillas det med. I och med att jag kör bil så kan jag fortfarande sitta här hemma anars ahde jag suttit på en buss nu. Ska bara sminka mig och ta på mig kavaj och skor sen är jag redo för min dag. Denna dagen kommer typ bli toppen då jag kommer ha världens bästa kväll med världens bästa tjejer! Sånt gillas, massa snack och skratt precis vad som behövs.

bild: Erika och jag på nyår!

KRAM


1 VECKA KVAR!!!



Kan knappt fatta det! skickade ett litet sms innan till alla mina medresenärer där det stod:
EN VECKA KVAR! FATTAR DU, YNKA SJU DAGAR KVAR AV ALLA HUNDRA DAGAR SOM VI RÄKNAT NER IFRÅN!

fick ett ybberglatt svar från alla och nu taggar vi inför den bästa resan ever! Dags att plocka fram lite kläder innan det blir mat lite plugg. Mamma kommer hem idag med, så lite mys blir det nog då familjen åker iväg på olika håll i helgen! 

KRAM


todays!



KRAM


väskan står redo!

Heej!

Har precis kommit hem från skola, fika med Andrea, fix inför USA mm. Var snabbt hos pappa också där hittade en perfekt väska till resan. Så nu är väskan redo för all packning ( eller jag, den lilla packning jag planerat att ha ). Åh, nu känns det mer verkligt än någonsin!

la i lite som ska med bara för skojs skull!

KRAM


10-02-03

God morgon!

Trots allt så ska bussarna gå så det blir skola idag.  Bra nyheter för mig som ska köra en 10 mil upåt i landet i helgen. Och då vill jag ha ju bra vägar att köra på. Nä, borsta tänderna lite. Måste gå mot bussen om en kvart även om bussen är försenad. Men inget jag chansar på. ¨'


jag just nu, ska dock slänga upp hårt i en knut eller så innan jag åker!


10-02-02


the sun will come on through...




Is it time to let it fly?

Go'kväll!!

Har precis plockat fram lite pengar nu som ska växlas in imorgon men ska ta ut lite till imorgon. 1300 dollar ska jag ha efter att ha växlat. De andra växlar lite mer men då jag redan har lite över 100 dollar hemma så känns det ganska bara att bara ta den summan. Skolan rullar väl på och livet lika så. Önska bara att dagarna kunde gå lite snabbare, men ändå så man hinner med allt innan man åker.
Jaja, nu blir det kolla paradise hotell sen ska jag susa kudde!!


KRAM - 10 dagar kvar!!

RSS 2.0